Стилният мъж се познава по маниера, държанието, излъчването и… аксесоарите. Той излъчва класа с всяко свое движение, поглед и жест, а дамите просто се разтапят при вида на такъв представител на силния пол!

Казват, че външния вид не е най-важен. И това е факт! Но и не можете да отречете, че той е от наистина голямо значение… В много случаи, първото впечатление е решаващо и ако бихме могли да правим винаги добро, би било страхотно. Никога не се знае с кой ще ни срещне съдбата и каква роля ще изиграе той в живота ни занапред… Затова се опитайте да изглеждате винаги добре – доколкото това ви е по силите!

Днес ще се фокусираме върху всички стилни и готини мъже, които не правят компромиси с външния си вид и които държат винаги да правят добро първо, второ, трето т.н. впечатление! Тези мъже, за които ще поговорим днес са мечта за всяка дама, заради своето обаяние и привличащо като магнит дамите излъчване…

луксозни мъжки часовници

Можете да ги срещнете в някой бизнес център, или в изискан ресторант. Те са навсякъде където може да бъде срещнат всеки един бизнесмен и със сигурност няма как да останат незабелязани! Ако сред нашите читатели в момента има и дами, най-вероятно те вече са визуализирали картината, която описваме и нищо чудно още утре да отидат до най-близкия бизнес център :).

Мъжете, които описахме по-горе се различават от останалите и по още едно нещо – луксозните аксесоари! И тук ще насочим вниманието си към часовникът, който е като визитната картичка на всеки един бизнесмен и представител на силния пол като цяло. По избора на часовник, можете да разберете много за неговия притежател. Както и при дрехите, така и при аксесоарите, същността на техния притежател се отразява в тях и много често избираме това, което ще носим на подсъзнателно ниво…

Луксозните часовници са задължителни за всички изискани мъже. Те са като липсващо парченце от пъзел, без което картината не би могла да бъде завършена… Не сте ли напълно съгласни с нас?

Господата, които работят в бизнес средите, или ежедневно имат многобройни социални контакти, просто нямат друг избор освен да изглеждат добре. Ако все пак те си позволят „екстрата“ да бъдат не представителни, това би могло да им изиграе наистина лоша шега… Както вече казахме – външният вид е първото нещо,което хората ще видят у вас, затова не го неглижирайте. Ако отивате на важна бизнес среща, постарайте се да изглеждате представително и не забравяйте вашия луксозен часовник – той ще бъде най-добрият ви приятел и никога няма да ви изиграе лоша шега ;)!