Покупката на нова мека мебел определено следва да бъде старателно обмислена. В качеството си на купувачи винаги имаме доста претенции, които искаме да бъдат изпълнени. Днес в магазините се използват различни трикове за да се привлекат потребители и клиенти. Затова при търсене на мебели мека мебел, друг тип обзавеждане или декоративни елементи първо направете справка с предложенията в интернет. Тук богата гама от предложения наистина могат да Ви накарат да се влюбите в даден модел или дизайн. Меката мебел е задължителна за един дом. Тя може тотално да прогони скуката от дневната Ви и гостите, които каните у дома да се впечатлят от излъчването, което тя придава. С цел да ви улесним в избора и да спестите досадни разговори с продавач консултанти и съвети от други клиенти в магазина днес ще представим няколко основни съвета за избор на висококачествена мека мебел.Avalon_G_05-1150x750

  • Меката мебел е тази, която трябва да създаде комфорт в помещение. Да е приятна на допир, елегантна и естествено „мека“. Това усещане е първото, което ни прави впечатление дори само с първата ни среща. Самото визуално излъчване трябва да говори за това, колко е специална и как именно тази мека мебел ще се погрижи за Вас. Затова под номер едно поставяме начина по който изглежда, дизайна и стила на Вашата избраница.
  • Сама по себе си меката мебел трябва да на цена, която да можем да си позволим финансово. Колкото и да ни харесва холовата гарнитура от пет бона е ясно, че не можем да си я позволим, имайки предвид месечния си доход. Затова скачайте според възможностите си. Ако на този етап бихте отделили 1000 -1200 лева се ограничете до този ценови диапазон за мека мебел. Съвета ни в този случай е да наблегнете на онлайн търговията. Тук изгодните предложения не престават и поради това, че разчистват стари колекции или пък се разпродават мострени модели можете да откриете наистина практични и разумни варианти за мека мебел с добри параметри и цена.
  • Освен, че изброеното до тук е много важно няма да пропуснем и практичния детайл и възможностите, които притежава меката мебел. Да , тя е елегантно и стилно решени, което с гордост показваме на близките и приятелите си, но дали това е достатъчно? Много е хубаво, когато можем да каним гости с приспиване. Децата особено ще се зарадват ако баба и дядо останат да нощуват в дома им или пък приятели, които скоро не сте виждали са Ви посетили и един ден не Ви стига за да върнете приятните спомени. Ето, че ако меката мебел има разтегателен механизъм това е уникално предложение за хората на които държите. Разтегателните дивани може да не са най-приятното място за спане, но когато това е за кратък период се оказва доста практично. В сайта на ЛениСтил разгледайте вариантите и изберете този разтегателен модел, който наистина би прилепнал на интериора в дневната. Вижте ги тук https://goo.gl/4HXdZ0 . Практични и полезни тези разтегателни видове мека мебел се окзава са едни от най-желаните от клиентите. Инвестирането в такова обзавеждане дава свобода, позволява да планирате и да разпределяте пространството спрямо желанието си. Всъщност като заговорихме за разтегателни дивани ще вметнем, че тук например тяхното приложение не е единствено за гости. В доста мини жилища спалнята е заменена с красив елегантен разтегателен диван, който всъщност замества леглото ежедневно. тук естествено подбора на механизъм трябва да е такъв, че да не отнема прекалено много време за преобразуването му в легло. Матраците трябва да предоставят достатъчно комфорт и още един съвет – избягвайте пружинните модели. Те просто не са подходящи за ежедневна употреба ( това показва личния ми опит). Вариантите разтегателна мека мебел могат да бъдат овален диван, ъглов или прав. Какъв ще изберете зависи от пространството, с което разполагате.Ava 02-1150x750

Комфорта, който меката мебел осигурява е неповторим, особено ако сте направили правилна преценка на гореизброените критерии. Не са малко обаче тези клиенти, които на практика предпочитат най-лесния вариант за мебелиране на дневната. Представяме холните гарнитури, с които да направите една стилна композиция и да стигнете онази цялост и завършеност, които сте търсили. Ето и нашите предложения, които можете да разгледате тук https://goo.gl/cGzqxv . Разнообразието от цветови комбинации, както и стилните и изискани модели намират широко приложение в дневни, които се отличават с прекрасна квадратура. Едни тридесет квадрата площ са идеални за да приемат гарнитура, която представлява комбинация от няколко детайла. ЛениСтил представя на своите клиенти възможност да изберат вида на тапицерията както и нейния цвят. Разнообразието от размери и дизайн също биха могли да се съчетая с техните предпочитания, така че холовата гарнитура да се слее с обстановката  домашния интериор. Съветите по отношение на изборна на този тип мека мебел ще насочим към дамаската или още известна като тапицерия. Когато домакинството се състои от повече членове се предполага, че употребата на меката мебел , в случая холна гарнитура, ще бъде доста натоварено. Затова за гарантиране дълголетието на обзавеждането и неговата издръжливост за предпочитане са мебелите, които са тапицирани с кожени дамаски. Съвременните технологии, които се използват за ламиниране на тези тапициращи материали не позволяват промяна на цвета или запарване през летните месеци. Осигуряването на комфорт и удобство е приоритет за всеки производител на мека мебел. Затова ЛениСтил гарантира употребата на висококачествени материали, с които да облече в стил и изящество вашата холова гарнитура. Стандартните комбинации в холовата мека мебел съдържа диван, два фотьойла и две табуретки.  Бройката на допълнителните атрибути не е задължително да бъде такава. Възможностите са за комбинация според бюджета или съобразно разполагаемата площ. За повече информация и подробности по отношение на видовете мека мебел посетете сайта на ЛениСтил.