При съвременното земеделие фермерите разчита изключително много на машините и техниката, които използват за обработка на земята. С изключително внимание обаче се прави подбора на трактор, тъй като това е главната движеща сила, която се използва при всички агротехнически мероприятия, засаждане, както и събиране на реколтата. Предложенията за трактори на българския пазар наистина са впечатляващи. Намираме български, руски, японски, немски машини, чиито спецификации наистина са решаващи за това стопаните да са напълно удовлетворени от извършваната от тях дейност. Но има и марки и модели, които се отличават със своята висока производителност и рентабилност, а освен това са и с подобрени показатели по отношение на опазването на околната среда и намаляването на вредните емисии, от изгарянето на горивото.трактори Kubota

Kubota са японска марка трактори, които са много добре познати не само на нашия пазар, но и в световен мащаб. Техниката се определя като една от най-качествената и издръжлива при екстремни условия. Японския производител успява да спечели доверието на българските фермери не само с висок стандарт и безупречно качество на предлаганите машини, но също така и с многообразие от модели. В зависимост от размера на стопанството можете да заложите на серия трактори Кубота, които са предназначени за лозаро –овощарство, труднодостъпни райони, обработка на големи площи. Изключително надеждни машините доказват, че фермерите могат да разчитат на ефективност и с помощта на правилния трактор значително да намалят производствените си разходи.

Друго голямо предимство на тракторите Kubota е в това, че те са стандартизирани да работят с всякакъв тип прикачен инвентар, независимо от неговата марка. Доверието на стопаните към машините е настина впечатляваща и това се подразбира от факта, че много от стопанствата подмениха своя автопарк именно с надеждните и сигурни трактори, произведени в Япония. У нас има много представителства, от които можете да си поръчате нов трактор. Това, което трябва да имате предвид е, че за да си гарантирате ефективност, гаранционен и извън гаранционен сервиз то представителството трябва да разполага с такъв. Независимо от това, че тракторите Кубота се считат за едни от най-надеждните и здрави в хода на тяхната експлоатация ще имате нужда на подмяна на някои от частите поради износване. Затова изберете такъв представител на марката японски трактори, които ще могат да реагират бързо и да ви осигурят нужния детайл за да не спира производствения ви процес в най-неподходящия момент.

Kubota са символ на качество, иновации и нови възможности за фермерите. Ето защо и българските земеделски стопани разчитат на трактори от най-висок клас.