Важен въпрос, който е свързан не само с качественото обзавеждане на нашата спалня, а също така и с нейната здравословна грижа е този за избор на матрак. Като имаме предвид това, че със сигурност всеки от нас си има разнообразни предпочитания по отношение на големина, мекота и усещане по време на почивка и сън е редно да сме толкова взискателни към леглото и матрака, на които спим. Не винаги обаче можем да си позволим новичък матрак. Цените на добрите са доста високи, а пък старият ни все още може да ни бъде полезен ако разбира се, намерим решение с което да подобрим неговите качества. Топ матраците са супер предложението, което голяма част от производителите на качествени аксесоари за сън представят. Едни 5 или 8 сантиметра, които ще поставите върху старият си матрак ще го направят като нов и самите вие ще усетите колко се е подобрил от гледна точка на комфорт и мекота. За да намерите най-добрите и разнообразни топ матраци Варна е градът, в който има страшно много търговци на такива аксесоари за Вашето легло. Наричаме ги аксесоари, защото те са онези подобрители за кревата, които не само, че подобряват качеството на съня ни, но и визуално прикриват овехтелият ни матрак. В магазина на ЛениСтил във Втоп матракарна можете да видите на живо и да изпробвате удобствата, които топ матраците от продуктовия каталог предлагат. Предимствата на тези топ матраци се състои в тяхната специфика да подобрят съществено нашият здрав сън и пълноценна почивка. Топ матрака не само ще спести средства за нов матрак, но може да бъде и идеалното защитно средство ако скоро сте инвестирали в луксозен модел и искате максимално дълго да го използвате. Атрактивността а този аксесоар се състои естествено и в ниската му цена. Достатъчно ниска, че изобщо да не се замислите дали да го закупите. Ва магазинът във Варна мебелна фабрика ЛениСтил разполага с богата гама от асортимент, който да подобри леглото на което спите.

Като подхванахме темата за матраците и качеството на съня няма как да пропуснем да направим анализ и на избора на детски матрак. Отговорните родители са достатъчно взискателни към обзавеждането на стаята на техните наследници. Съществена част от целия пъзел заема изборът на матраци за детско легло. Какви да бъдат като размер, височина, твърдост и материали? Изключително важни въпроси, на които всеки един родител трябва да си отговори преди да поръча или купи матрак за детското креватче. Интересен факт и съвет, който много ортопеди дават е да купувате матраци с умерена твърдост. Голяма родителска грешка е покупката на много мек матрак. Сигурно си мислите, че когато матрака е мек детето ще изпитва повече удобство. Всъщност така спомагате за костни изкривявания. Лекарите съветват да избирате такива матраци, които да могат да държат детското телце в стабилно положение. Дори твърдите матраци са по препоръчвани. Тъй като костната система на децата тепърва се изгражда и стабилизира е важно матракът да осигури нужната здравина и стабилност без значение в каква поза спи детето. Освен твърдостта, която е определящо за това детето да расте здраво  не бива да пренебрегвате и материалите, от които са изработени матраците за деца. Производителите, които имат и специална категория матраци за детски легла работят по стандартизирана система. Тук се включват основни материали, които са противоалергенни и съобразени с препоръките на квалифицирани лекари в грижата за детското здраве. Екологично чистият и природен състав на суровините и материалите, които се влагат в производството на детските матраци определено са съществен детайл от цялата система. Затова родителите внимателно се запознават със състава на матрака, който купуват. Ако детето е предразположено към алергии е важно да изберат такъв, който няма да провокира редица заболявания. Не педантични,а  особено взискателни трябва да бъдем когато купуваме матрак за детско легло.детски матрак

Както матрака така и подматрачната рамка за кревата на Вашето дете е важен детайл. Всъщност тези подматрачни рамки са компонента, който също избираме достатъчно отговорно. На пазара се предлагат варианти, които да отговорят на личните ни предпочитания и разбира се, финансови възможности. Като се има предвид това, че в крайна сметка сънят ни определя качеството ни на работа през деня и нивото на концентрация в ангажиментите ни е редно да изберем и този елемент от леглото достатъчно отговорно. На подматрачни рамки Варна познатата Ви вече фирма ЛениСтил представя наистина най-доброто за Вашия сън и почивка. За тези, които държат на цената представяме евтини модели, които са достатъчно надеждни за да поддържат здравия Ви сън. За педантите имаме супер луксозни подматрачни рамки, които да се погрижат за спокойната и пълноценна почивка. Тези атрибути за легла де поставят при двулицевите матраци, тъй като те трябва да имат опора , на която да легнат.  От стабилността на рамката зависи до голяма степен как ще усещате самият матрак. Затова експертите по подматрачни рамки съветват да избирате такива, които са с дървени и достатъчно еластични ламели. Това ще направи сънят Ви здравословен и тялото ви ще се чувства безкрайно комфортно. Цялата система по сглобяването на идеалното място за сън и почивка има за цел да ни поднесе уюта и приятното усещане, което толкова търсим. Как спим, колко спим и дали се събуждаме отпочинали зависи от всеки един елемент от легловата част. Възглавницата, матрака, подматрачната рамка, както дори спалното бельо, което използваме имат съществена роля за грижата за нашият пълноценен и здрав сън. Искате най-доброто за Вс и Вашето семейство? Заповядайте в магазина на ЛениСтил във Варна и намерете това, от което се нуждаете. Ще се изненадате приятно от многообразието от подматрачни рамки и още много аксесоари за сън, които знаят как да се погрижат за вас.