За жалост системата за обучение на водачи на МПС в страната е доста опорочена. Въпреки, че законодателя предприема доста сериозни мерки за спазването на Правилника за движение по пътищата има не малко водачи, които с основание биват определяни като „джигити“. Напълно невинни хора се оказват в ситуация, от която трудно могат да поемат отново по нормален път. ПТП, предизвикано от водач без свидетелство за правоуправление, шофиращ под въздействието на алкохол и наркотици, както и в ситуации с несъобразена скорост са сред обичайните причини за временна или постоянна работоспосоност, нанасяне на имуществени и неимуществени вреди или най-лошия сценарий – причиняване на смърт.

Много е важно жертвите на пътни инциденти да знаят, че имат пълно основание да предявят претенции към извършителя на деянието. В случая необходимостта от адвокат при катастрофа във Варна от кантора Томови е решение, което на практика защитава правата ви. Не са рядкост ситуации, при които увреденото лице се оказва причинител на пътния инцидент. Колкото и странно да ви изглежда пешеходеца, пострадал на пешеходна пътека може да се окаже от страната на обвиняем, поради това, че реалния виновник е наел умел и обигран в подобни дела адвокат. Така, че наистина в своята практика екипа от адвокати от кантора Томови Варна са попадали на редица случаи, в които именно лица, които случайно са попаднали в пътен инцидент се оказват основни заподозрени в неговото причиняване.

Не подценявайте и най-дребните катастрофи като счупен стоп, неспазена дистанция, леко одраскване на боята на бронята на автомобила. Не приемайте пари от виновника, причинил инцидента, защото това може да се приеме като коз, който адвоката на виновното лице да използва срещу самите вас. Потърсете кантора Томови от Варна и защитете правата си като потърпевш. Всеки пострадал в пътен инцидент има право на обезщетение. За да получите максимален размер не подценявайте ролята на адвокатите от кантора Томови варна, които ще окажат пълно съдействие и професионална подкрепа.