Изгодно, но надеждно ли е да се купуват компютърна техника, монитори и други такива втора употреба и от къде? В платформите за свободно пускане на обяви можете да намерите какво ли не. Наистина цените тук са ниски, но всъщност гаранция за качеството на покупката е равна на нула. Затова съвета е да се търси фирма, която е специализирана в сектора продажба на такава техника втора ръка. Само предимства бихме изтъкнали от това действие, защото не бива да подценявате най-важния факт, а именно, че въпреки че купувате монитори втора употреба от Plasico IT Superstore или компютър, лаптоп или друго, вие ще получите гаранция за това, че продукта е изправен и работи. За повечето продукти този гаранционен период е една година, което като време е абсолютно нормално за употребявана стока.41ify-dgqwl

Много геймъри предпочитат да купуват техника втора ръка поради факта, че има много голяма динамика в развитието на процесори, други технически параметри и разбира се високите цени, които вероятно ще трябва да платят за новите модели. Когато се избира монитор втора употреба от Plasico IT Superstore всъщност получавате високо качество и ниска цена,така че е логично да изберем такъв за около 60-70 лева, отколкото да се изръсим 500 лева за нов монитор. Причините да се доверим на фирма за техника втора ръка е в това, че по отношение на цената няма друг такъв аналолог. Често родители предпочита да закупят конфигуация с прилежащ монитор именно втора употреба, а не да дадат маса средства за нов. Целта оправдава средствата и още повече, че когато давате по-малко пари то при разваляне на продукта това не е толкова болезнено, ако например сте дали 1500 лева и на втория месец детето ви неволно е заляло с вода новия ти компютър. Разумния родител наистина преценя, че е по-добре да се купи техника втора ръка докато детето стане достатъчно отговорно и се научи да пази вещите си.

Мониторите втора употреба от Plasico IT Superstore са проверени и изпитани. Минималната гаранция , която фирмата дава е шест месеца, а максималната една година. Периода е достатъчен за продукт, който струва 50 лева , а има доста добри показатели, които да използвате съвсем нормално.  Изборът е голям и можете да се спрете на монитор, който е от седемнадесет до двадесет и четири инча. Достатъчно качествени монитори, които са с висока резолюция и приличен контраст. За по-педантичните клиенти се предлагат и монитори в черно, сребристо или бяло. Така , независимо че монитора ви е втора ръка това не пречи той да се впише прекрасно в интериора Ви.