За постиженията на един спортист огромна роля имат не само тренировъчния му план, но същевременно с това и правилния избор на екипировка  и оборудване. Това може да ви изглежда като заучена  и тривиална фраза, но е определящо да го осъзнаете преди да се заемете с даден вид спорт. А всеки от спортовете си има своята специфика не само като вид, но и от гледна точка на екипировка. Днес ще представим една марка, която е сред предпочитаните от професионални боксьори и любители, тъй кат тя не само съчетава сигурност и надеждност, но и представя една неповторима модна тенденция. Boxeur Des Rues – самото име на бранда ни насочва към това, че тук става въпрос за свободен стил, такъв който е провокиран от уличната мода, но съчетана с основните критерии за стайлинг и безопасност в бокса. Основана през 2003 сравнително младата италианска марка за производство и търговия с боксови облекла, екипировка и оборудване бързо печели почитатели. Освен, че наистина предоставя безупречен комфорт на спортистите от Boxeur Des Rues залагат своята репутация на високото качество на предлаганите изделия.

ръкавици

Всичко необходимо за правилната и надежден подготовка на един боксьор се предлага от модния бранд за професионално и аматьорско оборудване. Като град на модата Милано, където се намира производствената база на Boxeur Des Rues няма как да не повлияе на основните акценти при определянето на дизайна на основните продукти в каталога. Аксесоари, обувки, облекла, както  и всякакви спортни стоки, които биха били приоритетни за всеки боксьор ще откриете тук.

А всъщност името на Boxeur Des Rues се превежда буквално като „уличен боксьор“. Свободата на бойните изкуства с премесени акценти от западноевропейския и азиатския бокс определено са вдъхновение за дизайнерите на Boxeur Des Rues. Ако обърнете внимание на стайлинга на продуктите, които предлага марката наистина ще усетите онзи невероятен комбинативен момент, който съчетава уличните дрехи, свободата, която те предоставят с типичните спортни облекла. Днес страшно много федерации залагат именно на италианската марка спортни облекла и аксесоари за боксьори, тъй като наистина тук се гарантира както сигурна защита на бойците така и се акцентира на тяхната визия, която също е причина залите за боеве да се пълнят на макс.

Ако и вие се интересувате о бокс и бойни изкуства и сте вдъхновени от постиженията на своите любимци ето, че имате шанс да си набавите екипи и пособия за тренировки от най-висок клас. Изберете Boxeur Des Rues от каталога на fightshop.bg и поръчайте още сега висококачествени облекла и аксесоари.