Качественото дистрибутиране на бързооборотни стоки се приема като верния път към успеха за този вид бизнес. Все повече малки и големи търговски обекти предпочитат да се доверят на доказани дистрибутори, които могат да осъществят компактно, коректно и на време доставяне на стоки, независимо дали са замразени, пакетирани, пресни и други. Провокирани от това да намерим решението за навременните доставки и за вашия търговски обект днес ще представим  дистрибуция на бързооборотни стоки от Загора Груп БГ. За района на Централна  и Южна България фирмата несе нуждае от представяне, тъй като всеки предприемач е успял де е увери в коректното и професионално обслужване. Но за онези от вас, които тепърва ще развиват и налагат новооткрития си обект е добре да представим основните предимства на обслужването от Загора Груп БГ.

Качество, професионализъм, прецизност

Под понятието бързооборотни стоки се включват всички онези продукти, които са изложени по щандовете на търговските обекти като:

бързооборотни продукти
  • Пакетирани храни;
  • Пресни плодове и зеленчуци;
  • Замразени храни;
  • Млечни продукти и други.

Да можете да разчитате на коректност, сигурност и точно навреме доставени стоки е въпрос на уважение спрямо вашите клиенти. Именно поради това акцента днес е към това да представим фирма с доказани професионален опит и многобройни доволни клиенти. Загора Груп БГ е партньор, който няма да ви подведе. Всеки добре зареден магазин се радва на успех, а зареждането  и на вашия можете да поверите в ръцете на модерно и компетентно работеща компания, която изпълнява прецизно всяка направена заявка.

Загора Груп БГ успява през годините да изгради мощна схема за дистрибуция и доставка на бързооборотни стоки. Складовата база се простира на над 6200 квадрата площ, а превозните средства напълно отговорят на изискванията за безопасно и надеждно извозване на стоките до търговските обекти. Със сигурност вече се замисляте дали да не се доверите на партньорство със Загора Груп БГ. Не се колебайте, а осигурете на клиентите си най-доброто.