Удобно е, когато при поръчка на стоки, ни предложат и опцията „доставка“. По този начин се освобождаваме от ангажимента да отидем до магазина и само докато си седим у дома получаваме всичко бързо и лесно. Другото предимство е, че можем да изненадаме някой човек, изпращайки подарък до неговия адреса, като поръчката се случва само за няколко минути! Ако умеем да се възползваме от удобствата, които съвременният свят ни предлага, бихме могли да си набавим всичко необходимо без дори да правим и крачка извън дома. Е, това е краен вариант, защото няма нищо по-хубаво от физическата активност, но понякога ни се налага и трябва да имаме винаги добър вариант под ръка!

Някои магазини правят своите доставки в рамките на седмица, докато други за броени часове. Все пак зависи къде живеете и дали въпросният магазин се намира в същия град. Ако това е така, имате шанса да получите вашата покупка толкова бързо, че дори ще бъдете изумени от скоростта, с която това се случва…

цветя

Често пъти ни се налага да поръчаме цветя за някой. В повечето случаи това е специална за нас дама, която има, а може и да няма повод, но определено заслужава да получи най-красивия букет! Ако обаче сте позабравили, че тя има личен празник, или просто спонтанно ви хрумне да я изненадате, знайте че има възможност да направите денят й запомнящ се и много различен!

Доверете се на студио Тиаре и на техните уникални букети! С тях всеки ден е празник, а празникът се превръща в истинска флорална приказка. Всяка една аранжировка на цветя е различна, прекрасна и неповторима. Дамите, които имат щастието да получат цветя от този магазин помнят този миг завинаги…

Започнахме темата с доставки на стоки и смятаме, че моментът е много подходящ да споменем, че и студио Тиаре предлага такава услуга на своите клиенти. Разбира се, дори и в това отношение те са ненадминати, а ако търсите доставка на цветя София, имайте предвид че тя може да бъде извършена дори в рамките на броени часове! Позакъснелите вече могат да си отдъхнат ;).

Имате няколко опции. Първата е да поръчате стандартна доставка, която се извършва на следващия ден след поръчката. Другият вариант е да заявите експресна доставка, която е много по-бърза от първата и се организира в рамките на същия ден! Последното е едно наистина много добро решение, особено ако ако искате нещата да се случат „вчера“ и нямате търпение да видите изненадата в очите на дамата-получател на букета!