Да се избере нов матрак не винаги е лесно, тъй като на пазара има разнообразни модели. Ако не сте купували нещо подобно скоро със сигурност се колебаете еднолицев матрак ли да вземете или двулицев. Днес ще поговорим малко по-подробно за първия вариант, който може да бъде поръчан на достъпна цена от интернет магазин Venus.bg. Не само че този модел е по-достъпен като цена, но също така ще ви гарантира спокойствие и комфорт по време на сън, за да не изпитвате никакви болки в тялото. Предимствата на моделите са много разнообразни, затова ви предлагаме да научите подробности за тях.

Струва ли си да изберем модерен еднолицев матрак?

Ако в момента нямате финансова възможност или просто не ви се купува скъп и луксозен модел, имате опцията да заложите на еднолицев матрак. Той не отстъпва по качества на по-скъпите, защото е направен от модерни материали, които гарантират на спящия перфектна опора, спокойствие и релакс.

Струва си да споменем и това, че няма да купувате подматрачна рамка, тъй като еднолицевият матрак е снабден с такава фабрично. Животът на моделите е по-кратък от двулицевите, тъй като не могат да се завъртат и използват от другата си страна, но пък за сметка на това, могат да се обръщат в позицията крака-глава и така пак ще се износват по-бавно.

При правилна експлоатация няма да имате никакъв проблем да удължите максимално живота на избраният от вас еднолицев матрак. Venus.bg препоръчва следния модел. Еднолицев модел Лукс 19 плюс – Пенеполиуретан:

  • „Лукс 19 плюс“ е съставен от: пенополиуретан, осигуряващ необходимия комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • този модел е снабден и с вградена дървена рамка, което Ви позволява да го поставите на леглото и да го използвате веднага;
  • продукт изработен от известна и доказана с времето българска марка която ви гарантира удовлетвореност и здравословен нощен сън.

Ако изберете да поръчате онлайн ще се възползвате от изключителни отстъпки в цената, благодарение на които и по луксозните артикули могат да бъдат ваши.

Модел с каква твърдост да изберем?

Това решение е строго индивидуално, тъй като всеки има различно усещане за удобство. Добре е обаче да знаете, че ако страдате от някакви болки в кръста или гърба специалистите препоръчват твърдите модели, които запазват по-добре формата на тялото по време на сън и дават перфектна опора. Универсални са средно твърдите и може би те са най-избирани от потребителите, които не знаят в каква поза спят нощно време.