Независимо от големината на обекта, всяка една сграда( обществена или жилищна) се нуждае от качествена слънцезащита. Препоръчително е използването на ламелни щори, които Кипро Бургас изработва по индивидуални размери. Тенденциите в технологичното развитите на всеки един сектор от производството дава възможност и тук да се избира от разнообразни модели, които да са идентични и пасващи на всеки стил на сградите.  Да можете да дозирате светлината, която да прониква в помещението е един от най-разпространените начини за това да ограничите притока на топлина и светлина у дома, офиса или всяко друго помещение. Ламелните щори се определят като едни от най-разпространените , като фактите за това са напълно логични и в същото време дават достатъчно добро предназначение.външни ламелни щори Бургас

Те са източник на просто решение за справяне с условия, които биха могли да попречат на работния процес или на дискомфорта в дома Ви. Освен това те са особено ефективни в не малко ситуации, в които не просто се нуждаете от ограничаване на притока на светлина, но и от топлоизолационен ефект. Завъртането на ламелите е най-лесния начин да спрете жаркото слънце и то да не Ви заслепява докато работите. В зависимост от това каква е големината на прозорците Кипро Бургас ще изработи ламелни щори, които да отговарят точно на техните параметри и така да бъдат максимално ефективни. В зависимост от това какъв е типа и предназначението на помещението те могат да бъдат поставени както от външната, така и от вътрешната страна на прозореца. Сигурно ще си помислите, че монтираните от външната страна могат да бъдат повредени от различните климатични условия, но това не бива да ви притеснява, защото моделите са съобразени с това и са изработени от изключително здрави и надлежни материали.

Да разпределите количеството светлина, което бихте желали да проникне в стаята вече е толкова лесно. Просто нагласяте ламелите по подходящ ъгъл и така стаята е напълно комфортна за обитаване. Предимствата на външните ламелни щори от Кипро Бургас дават не просто естетиката, от която всеки се нуждае, но и от това че не се позволява така нареченият парников ефект, който при някои модели се наблюдава. Това се дължи на добрите топлоизолационни характеристики, които са типични за външните ламелни щори. В магазина в Бургас можете да изберете цветове на ламелите, които да са съпоставими и достатъчно пасващи на фасадата на сградата. Очакваме Ви!