Една от причините, поради които има висок ръст на имотите в нови кооперации е това, че достъпа до тях е ограничен само от живущите и външни лица няма как да проникнат за да нанесат щети или пък да са на лице кражби и посегателства срещу собствеността. Става въпрос за така наречения контрол на достъп, който се осигурява с помощта на правилно изградена инсталация с прилежаща метална врата, автомат за затваряне и отваряне с чип, който се осигурява само и единствено за хора, които са свързани с имота – собственици, живущи под наем. Ако ви предстои да извършите подмяна на вратата на входа на жилищния блок, в който живеете поради това, че кражбите и неконтролираните посетители са превърнали общите части в сметище то ето, че има начин да се справите с това  и то на доста изгодна цена.

Решения от Метал22

За сигурността на собствениците и наемателите на многолюдните жилищни блокове има значение как ще бъде гарантиран достъпа до сградата. Високотехнологични и наистина доста добри идеи се предлагат от Метал22. Фирмата е производител на всякакви контролиращи достъпа системи за входове, къщи, апартаменти, които са гаранция за вашата сигурност и спокойствие.

Ще ви представим няколко решения, с които от Метал22 могат да подновят и подобрят безопасността на имота ви. Вече не е нужно да плащате скъпи такси за СОД, защото имате пълна сигурност, че общите пространства на сградата, в която живеете са защитени от недоброжелатели и лица, които нямат право на достъп.

входна врата

От метал22 предлагат на своите клиенти бюджетни решения на достъпни за контрол на достъп цени като:

  • Криптирани контроли за ограничен достъп с чипове I-button. Този тип контролни системи не позволяват да бъдат правени чипове на конвейрн. Само домоуправителя маже да разрешава кой да получава такива и то след доказателство, че е собственик или е лице със сключен договор за наем, което има право да обитава конкретното жилище;
  • Ако просто искате добре да се затваря вратата на входа ви можете да заложите на по-евтин вариант като отваряне с чипове с некриптиран контрол. Такива могат да ви бъдат направени във всяко едно ключарско ателие. Цената варира от около 450 лв.;
  • Иновациите в сектора са насочени към безконтактни чипове, които осигуряват отваряне без да бъде доближаван чипа до устройството. Отварянето на вратата се извършва в момента, в който я доближите и имате в мантата си чип, който е настроен за отваряне. Това са системи, предлагани на по-високи цени, но много по-удобни и практични.

Доверете се на Метал22 за спокойствие и безопасност в жилищната кооперация, която обитавате.