Спортът е част от ежедневието ни. И ако за някои хора той е нещо, което съществува, но рядко го практикуваме, то за други е неизменна част от деня и никога не го пропускат! За тях е задължително да намерят поне 30 минути на ден, за да се пораздвижат – дали във фитнеса, бягайки сутрин в парка, или дори само с дълга разходка с приятна компания… Под каквато и форма да е, трениращите хора винаги успяват да си „откраднат“ няколко минути за спорт, за да повдигнат тонуса си и да се разтоварят от натрупания стрес през деня! Направете го и вие.

След като вече казахме колко е добре да се спортува и как всеки трябва да отделя поне по половин час на ден за тренировка (лека, или по-интензивна), е време да продължим нататък… Това не е статия за тренировъчни програми. Няма да пишем за това колко коремни преси трябва да правите всеки ден, за да имате перфектната коремна преса. Няма и да ви обясняваме как трябва да се храните, за да получите максимален ефект от тренировките, които правите… Днес ще ви кажем защо трябва да сте модерни по-време на тези тренировки и как да го постигнете. Защото модата е навсякъде: в дома ви, в офиса ви, около вас докато се разхождате из улиците на града, във фитнес клуба…

часовник Slazenger

Да изглеждаме добре е вече задължително. Това е първото нещо, което другите виждат в нас и дори и да не е последното впечатление, което ще направим, е водещото. Да сме модерни и да излъчваме стил е нещо страхотно – понякога трудно постижимо, но не и невъзможно! Да сме поразителни дори и докато сме на бягащата пътека, или легнали на земята, правейки коремни преси може да се превърне в реалност. Условието е да носим хубав спортен екип, да излъчваме позитивна енергия и да имаме на ръката си красив, спортен часовник! Да, смятаме че в този аксесоар се крие очарованието на всеки един спортист.

Вижте някои модели тук: https://goo.gl/sG1ugT

Мъжете изключително много харесват заниманията на открито. Представителите на силния пол обичат както динамичните спортове, така и по-спокойните, които дори са свързани по-скоро с умствена дейност и концентрация. Но каквото и да спортуват, всички мъже до един отдават цялата си душа и насочват ума си в това, което правят на 100%! Те знаят как да спортуват и го правят дяволски добре!

Усилията, които всеки мъж полага ежедневно за своята фигура, рано или късно дават ефект. Може да измине дори година от началото на спортната му „кариера“, но въпреки това резултат ще има. Няма как усилията във фитнеса да останат „безнаказани“, колкото и в началото да не ви се вижда възможно. Всяко начало е трудно. Направете го по-приятно с хубави, мъжки спортни часовници. Така ще имате поне самочувствието, че сте достатъчно модерни, дори и коремната преса да е все още дълбоко скрита, а ръцете ви да не са с желаната обиколка… Бъдете неотразими въпреки излишните килограми, или по-скоро липсващите. Купете си модерен, спортен часовник за мъже и направете престоя си в спортната зала още по-вълнуващ!

Сега си мислите как един обикновен аксесоар като часовника би могъл да направи тренировката ни по-различна. Какво значение има дали носим, или не носим часовник. Защо е толкова важна визията във фитнес клуба?

Причина номер 1: дамите! Да не би да забравихте тази дребна, но в същото време от огромно значение подробност? Мислите си, че жените не забелязват трениращите във фитнеса мъже. Смятате, че не обръщат внимание на визията им…? Грешка! Голяма грешка! Ако наистина сте си мислили всичко това, значи сте тънели в заблуда… Имайте предвид, че дори има и дами които по-скоро ходят на фитнес за разнообразие и забавления, а не толкова за да извайват фигура. И ако сте от необвързаните мъже, които са склонни да „завържат“ познанство във фитнеса, то помислете за това как изглеждате там. Постарайте се да бъдете като истински магнит за спортуващите дами и никога не пренебрегвайте визията си. Както казахме, да носите хубав часовник е ключът към неустоимия мъжки чар!

часовник касио

Причина номер 2: точността. Мдам, една наистина основателна причина да заложите на качествен, спортен часовник. Да бъдете винаги в точното време на уреченото място е един голям плюс за вас, който абсолютно всеки би оценил подобаващо. И не само! За самите вас е много важно да сте добре осведомени за часа и да не ви се налага да правите тренировката си още у дома, преди да сте излязли… Всеки знае колко е неприятно поради бързината, с която сте се изтреляли от къщи, да се поизпотим значително и дори да не ни се налага да се отбиваме до фитнеса. Спестете си всичко това и винаги бъдете навреме!

Причина номер 3: модата. Факт е, че модата диктува как да изглеждаме, как да обзаведем дома си, каква кола да си купим, как дори да аранжираме бюрото в офиса си… Модата е винаги с нас – навсякъде, по всяко време. И като казахме „време“, естествено че часовниците са плод именно на модните тенденции и гениалния човешки ум. Часовниците са начин да изглеждаме добре и модерни, те са нещото без което не можем, особено ако държим да сме винаги точни и стилни.

Грабнете някои идеи тук: https://goo.gl/rf7nJZ

На дамите не им трябва нито една от тези причини, за да си купят спортен часовник. Те не се нуждаят от доказателства, за да се решат да направят такава покупка. По-скоро те биха могли да ви убедят, мили мъже, защо не трябва да спортувате без часовник и колко сте загубили от неговото неносене. Жените могат толкова умело да ви агитират за каквото и да е, изваждайки куп аргументи, че едва ли дори ще ви се даде шанс да се възпротивите! Спортните часовници са не само за мъже, те са и за жени – такива, които знаят какво искат и как да го получат. Без оправдания, без извинения. Дамите са готови на всичко, за да се доберат до перфектната женска фигура – с хубав часовник на ръка и с много ентусиазъм!

Спортните часовници са много добро допълнение за мъжете и жените, които обичат да спортуват. Има безброй причини, които да ви накарат да си купите такъв аксесоар, като всяка една е достатъчна сама по себе си. Дали имате, или нямате нужда от часовник заради информацията за часа, купете си за да сте красиви! От това винаги ще имате нужда, нали :)?