Не бива да приемаме по-едрата си фигура като порок и сериозен недостатък, който да създава комплекси и ниско самочувствие. Доста често жени с по-заоблени форми изпитват сериозен трудности при избора на облекло, което да носят в ежедневието си. Няколкото килограма вероятно са повод за притеснение, но пък съгласете се, че не всеки човек може да има идеалните размери и да има достатъчно време да поддържа перфектна фигура във фитнес залата. И тъй като сме различни като характер и телосложение е важно да намерим своя моден пристан за удобство, стил и елегантност. Представяме ви Monte Cervino – макси мода онлайн.

Monte Cervino – вдъхновени от вашите нужди

Да се създаде макси мода за дами е сериозно предизвикателство за дизайнерите. От Monte Cervino дават възможност на своите клиентки да се почувстват красиви, удовлетворени, уверени, а безспорно за дамите с по-пищни форми това е от съществено значение. Големите размери в никакъв случай не бива да се приемат като безформени и неатрактивни. Напротив, именно това, че се влагат креативност, фантазия и умения от страна на дизайнерите се създава реализиране на един още по-прекрасен и удобен начин дамата да се почувства значима и желана.

дамска мода едри жени

Ако стандартните размери варират от XS до XL то от Monte Cervino предлагат варианти стартиращи от размер 2XL. Италианския моден бранд ще върне  и вашата увереност, тъй като макси размерите на модните облекла в каталога са изцяло съобразени с идеята да предоставят добро самочувствие и увереност. Освен невероятно разнообразие от големи размери в онлайн каталога на магазина ще откриете:

  • Модели с перфектна кройка, подходящи за пищните ви форми;
  • Материи, които носят усещане за нежности комфорт;
  • Възможност да чувствате свободата при всяко движение;
  • Онлайн богат избор, от който с един клик да подновите гардероба си;
  • Цени, които наистина ще ви изненадат приятно.

Съвети за правилен избор

Разбира се, че има няколко критични зони по женското тяло, към които трябва да бъдем особено внимателни. Корема и ханш, бедрата са частите, които са най-податливи на напълняване. Всъщност, дори и дами с перфектни физически данни преди покупка на такива облекла са особено взискателни към това дари дрехата подчертава леките им недостатъци или успява да ги прикрие. Именно на това залагат в своята модна колекция от Monte Cervino. Представят се добри решения, с които с лекота можете оптически да намалите обиколката на талията и ханша.

Препоръчителни за по-едри дами са туники или блузи, които подчертават деколтето. Именно затова Monte Cervino залага на модели връхни облекла и рокли, които са с V-образно деколте. Насладете се на удобството и изберете онлайн новия си моден стил за повече увереност и самочувствие.