Всеки сезон се повлиява от различни модни тенденции. Това се забелязва не само при производството на облекла и аксесоари, но същевременно с това и в мебелния сектор. Помните вероятно времената, в които традиционните правоъгълни кревати бяха за известен период изместени от тези с форма на овал, сърце или кръг. Разбира се, по-ексцентричните от вас продължават да си ги ползват, но пък останалите, за които модата е просто преход вече избират друг актуален акцент, който е популярен към настоящия момент.спален комплект

И като споменахме стаята за почивка и сън нека продължим с тенденциите, които ни представят мебелните производители за тази година. Акцента тук е към спалните комплекти, които определено ни изумяват със своята аристократичност, изтънченост и комфорт още на пръв поглед. А представяте ли си какво невероятно удобство ще ни предоставят тези компактни мебели, когато потопим тялото си в този океан от нежни прегръдки. Идеята на производството на спални комплекти наистина е подложено на доста високи критерии от страна на ползвателите, тъй като едни търсят уникално излъчване, други пълен комфорт, а трети цялостна концепция, която да отговаря на техните индивидуални изисквания. В основата на подбора на комплект мебели за спалня обаче има съчетанието от цветове. Затова в днешната публикация насочваме вниманието именно към онези нюанси, които са най-актуални и модерни за сезон 2019.

От https://mebelilenistyle.com/ специално за нашите читатели направиха една интересна класация, която се оказва изключително полезна за онези, на които им предстои скоро да сменят обзавеждането в спалнята. И така на първо място се нареждат моделите в цвят екрю, съчетани с огледала и принт стъкла. Ще забележите, че в каталога на ЛениСтил никак не са малко моделите в тези нежни цветове. В замисъла си проектите са предназначени за помещения, които не са особено просторни и по-тъмни като цвят мебели биха създали усещането за претрупаност. Този нежен малко по-тъмен тон на бялото е уникален сам по себе си, тъй като се съчетава изключително лесно с дървесни акценти и всякакви други цветове.

Друга перфектно и модна комбинация от нюанси, които забелязваме в каталог 2019 на мебели ЛениСтил са партньорството на сиво в мат вариант с всякакви други като цвят плоскости. Отново тук се залага на максимално нежни и светли акценти, тъй като е важно дори при слаба и приглушена светлина спалнята да изглежда успокояващо и невероятно стилно. А разбира се, колкото по-специални цветови комбинации н натурални тоналности избирате то толкова по-феноменален ефект ще постигнете. Заповядайте в най-новия каталог за спални комплекти на ЛениСтил и изберете комбинацията, която максимално да пасне на вашето виждане за уют и стил.