Факт е, че една от най-предпочитаните подови настилки си остават плочите от гранитогрес. Действително са безспорни качествата на този материали и с развитието на новите технологии за производство се оказва, че тук наистина има защо да се инвестира. От дълги години гранита е познат като устойчив и издръжлив на натоварване материал и именно поради това при производството на плочки се създават супер иновативни и красиви продукти, които са максимално функционални и отговарят на стандартите за високо качество и дълготрайност. Можем да кажем, че гранитогреса е изключително популярен именно заради своите пет предимства, които има пред останалите подови настилки, които са познати на пазара.гранитогрес

Именно влагането на компоненти от ново поколение в съвременния гранитогрес го прави един от най-устойчивите като технически характеристики продукт. Разнообразието от текстури, цветове, принтове са наистина невероятни и съвременните сгради са повече от впечатляващи с такъв новоизграден под. ето, че като първа причина да изберете настилка от плочки от гранитегрес се оказва многообразието от дизайни и цветове. Така можете да намерите такива, които имитират например паркет, естествен дървен под, мрамор, дори скъп килим. Безспорно на следващо място ще поставим издръжливостта на гранитогреса. Плочките са наистина безупречни и са устойчиви на всякакви химични продукти, температурни разлики и други екстремни обстоятелства. Такива настилки без проблем можете да третирате с всякакви препарати без да се притеснявате, че техния гланц, мат или въобще цвят ще бъдат нарушени.

На трето място като приоритет на плочките от гранитогрес е тяхната функционалност и практичност. Всъщност това са продукти, които реално могат да бъдат поставени във всякакви помещения, като баня, тоалетна, кухня, коридор, дневна, обществени сгради с голямо натоварване и много други. Това ги прави доста интересни както за домашни ремонти дейности така и такива от по-мащабен характер. А неограничените възможности на гранитогреса не спират до тук. Не само до тук изброените предимства го правят толкова желан, а също така и неговата изключителна здравина. Със специални методи и влагане на естествени суровини реално гранитогреса се превръща в един от най-здравите настилки за под, който трудно се деформира или чупи и реално е повече от дълготраен. Всъщност гранитогреса може да подмените с друг не заради това, че е изгубил част от своите качества, а поради това, че всъщност вече ви е омръзнало да го гледате и искате промяна. На пето, но в никакъв случай последно място ще поставим като един много голям плюс неговата цена. Достъпен, изгоден и наистина супер рентабилен продукт за всеки бъдещ ремонт.