Щом се наложи да избираме обзавеждане за спалнята търсим различни идеи и предложения от дизайнерите. Помещението трябва да бъде комфортно и в него да има достатъчно мебели за съхранение на дрехи и други вещи. От друга страна балансът винаги е важен и поради тази причина вещите трябва да бъдат в подходяща конфигурация. Има една мебел, която е изключително удачна за помещението и ще го направи удобно и функционално. Погледнете в каталога на онлайн магазин https://venus.bg/скринове и си изберете най-подходящ за вашата спалня.

Какви са основните модели, които се предлагат

За по-голямо удобство на потребителите са налични разнообразни варианти на тази практична мебел. Скринът доста се промени през годините и днес е вече една истински комбинативна мебел, която се среща не само в спалнята, но и в други помещения. Традиционният скрин притежава няколко удобни чекмеджета. Срещат се обаче и модели, които комбинират чекмеджета и шкафове, за да може да подреждате и други вещи освен дрехи. Клиентите ги предпочитат точно заради различните възможности, които дават за организиране на вещите. Онлайн магазин Venus.bg ви представя един перфектен модел. Скрин с три чекмеджета и вратичка Калифорния МК9 – Антик/Бяло – 135 см:

скрин за спалня
  • Три чекмеджета и вратичка Калифорния МК9“- част е модулно обзавеждане на спалня Калифорния;
  • Налично е плавно затваряне на вратичките;
  • Изработката е от висококачествена ПДЧ 18мм;
  • Цветовете са корпус бяло/лице антик.

Добра възможност да подреждате различни неща и дрехи в спалнята. Скринът не е висока и обемна мебел, но пък компенсира с различните удобства, които предлага.

Какво е значението на материалите, от които се изработват скринове

Преди време хората бяха свикнали, че такъв тип мебели се правят от естествена дървесина. Тя разбира се е традиционен материал, който предоставя много здравина и надеждност във времето. От друга страна мебелите изработени от нея са доста скъпи и тежки. В днешно време клиентите търсят устойчиви и надеждни артикули, които могат да бъдат и достатъчно мобилни. Ето защо сега повечето вещи, които ще откриете са направени от качествено MDF и ПДЧ. Съвременните дървесни плоскости се доближават до дървения материал, но предлагат много повече възможности. Позволяват мебелите да се изработят в различни цветове и да имат елегантно гланцирано покритие. Благодарение на него се почистват много лесно и винаги създават луксозно излъчване в помещението. Не пропускайте да поставите скрин в спалнята, защото така ще имате една перфектна мебел, която може да ви послужи и като тв шкаф. Изберете актуален модел и така ще допълните интериора във вашата спалня.