Всеки съвременен офис за да бъде удобен за работещите служители и да предизвиква наистина добро впечатление от партньори и посетители следва да има онова излъчване, което го прави модерен и организиран. Именно с практичното обзавеждане и организация на обстановката се постига онзи прекрасен интериор, който създава усещане за стабилна среда и качествено работеща компания. Подредените бюра, спазването на дрес кода от служителите, както и осигуряването на една благоприятна работна среда е ангажимент на мениджърите на тези фирми. Днес ще ви разкажем как с няколко дребни детайла и правилното им разположение можете да превърнете скучния офис в модерен и практичен.stojka-za-monitor

Напоследък има едно негласно правило, според което множество компании започнаха тактически да променят облика на своите офиси. Знаете ли, че в САЩ преди десетина години много компании заложиха на бюра, които могат да регулират своята височина, както и на това да поставят работните монитори със стойки, които са прикрепени към тях. Това създава едно усещане за космичен интериор. Всъщност идеята не е точно тази, а да се осигури на служителя възможност да работи абсолютно качествено и рентабилно. Изследване показва, че когато служителят работи в позиция изправен и монитора на работния компютър е поставен на подходяща стойка то неговата работоспособност е значително по-продуктивна. В този ред на мисли се оказва, че инвестицията в такова оборудване за офис е инвестиция, която подобрява работната среда и качествено свършената работа.

Разбира се, това разнообразяване на средата не е задължително условие и всеки работодател сам преценя дали може да и позволи такава промяна. Въпросът е в това, дали сте готови да изисквате повече от работещите в офиса и дали съвременното обзавеждане и оборудване с тези функционални приспособления са необходими или ги считате за някаква екстра, която само ще натовари бюджета. Всъщност инвестицията в качествени бюра, както и поставянето на мониторите на стойки е начин да се погрижете и за здравето на хората, които работят за Вас. Лекари съветват хората, които работят позиционирани на столове да правят раздвижващи упражнения на всеки час. Така мускулите ще бъдат активирани и няма да усещате неприятно изтръпване . Спорта е здраве! Това е безспорен факт, но има ли начин по време на работа да спортувате? Това е възможно с модерното офис обзавеждане и оборудване, на което се довериха множество компании. Тонизирайте своите служители. Изправете ги и ги накарайте да се чувстват наистина хора с висококачествени ергономични бюра и стойки, на които да бъдат поставени работните монитори. Положителните резултати няма да закъснеят.