Да подобрим ежедневните си домакински ангажименти е не просто мечта, приоритет или стремеж. Това е начин да намерим баланс във времето, ангажиментите си и освен това наистина да помислим за самите себе си. съвременните представи на модерната домакиня са свързани с кухня, която буквално изглежда като космически кораб. С натискане на сензорен бутон се появява аспиратор, който дискретно наднича в близост до кухненския плот. Хладилника сякаш липсва? Всъщност той е там, прикрит зад шкаф,който само загатва чрез диспенсъра за сипване на вода за себе си. А къде е микровълновта, миялната машина или фурната? Всичко това е тук в иновативните и технологични умни кухни, които създават невероятно удоволствие от всяка минута престой в зоната за готвене.

Защо модерен, а не стандартен дизайн на кухненските уреди

Когато се търси повече ефективност и естетика то със сигурност свободно стоящите уреди нямат място в зоната, в която изискваме красив интериор и функционални електроуреди. Отличните качества на съвременните уреди за вграждане ни показват една съвсем различна страна на домакинските ангажименти. Безспорно акцента тук е в това, че те са уникални, красиви, фантастични и елегантни. Но няма как да не отчетем и факта, че тези уреди за вграждане са продукти, чиято основна мисия е:

  • Да спестят пространство;
  • Да предложат съвременен и иновативен почерк в интериора;
  • Да се фокусират върху лекотата на тяхното използване и функциониране;
  • Енергийно ефективни и икономични решения за всеки дом.

Психологически модерната кухня ни въздейства по съвсем различен начин. Тя е интуитивна, провокираща, караща ни да експериментираме с кулинарните си способности, а в крайна сметка се оказва, ме наистина те никак не са за подценяване. С уреди за вграждане от най-висок технологичен клас удовлетворението е повече от гарантирано, а лекотата и бързината с която домакинските дейности се извършват наистина не бихме определили като трудоемки, сложни или пък твърде дълги като времетраене.

Мечтаната кухня – мит или реалност

В съвременния си вариант кухните са много подредени, стилни, изтънчени. Мебелистите и интериорните дизайнери залагат основно на правите линии и задължително спазват зоната за работен триъгълник. Стандартните и разхвърляни свободно стоящи домакински електроуреди тук не намират приложение, тъй като развалят търсената интериорна линия, олицетворяваща високата взискателност на модерната, съвременна жена.  

модерна кухня

Ако с две думи трябва да опишем кухнята на нашите мечти то тя ще е безупречно подредена, любима зона, в която желанието за домакинстване  е оправдано и логично. Питате се защо? Факт е, ч с помощници като вградените уреди времето за което се приготвят вкусни ястия, измиват се прибори и чинии е толкова кратко и не изискващо усилия, че дори през това време спокойно можете да се отдадете на любимата си книга. Ето защо мечтаната кухня е онази, която разполага с всички онези екстри, пособия и уреди, които не се нуждаят от непрекъснат контрол и действия от наша страна. Те се управляват от дистанция, с натискане на сензорен бутон и освен това пестят неимоверно много труд и време.

За малки или големи кухни вградените уреди са меко казано „приоритет“. Те са:

  • Незабележими;
  • Дискретни;
  • Икономични както при използване на електрическа енергия така и на пространство.

Три напълно достатъчни и огромни преимущества на новите уреди за вграждане пред металните чудовища, свободно стоящи в тривиалните и грозновати зони за готвене.

Често потребителите се пита кои уреди могат да бъдат вградени в кухненското обзавеждане. Всъщност всяко домакинско пособие може да си намери точната позиция и да очаква вашите потребности. Кфе машини, микровълнови фурни, готварски фурни, плот с керамични или индукционни котлони, пералня, машина за миене на домакински съдове, хладилник, аспиратор и много други. Ако търсите правилните решения и за вашата кухня то сега е момента да посетите каталога на kuhnia.bg. Доверете се на качеството, ефективността и функциалността на най-добрата домашна техника във вграден вариант.