Обзавеждането на спалнята е едно от нещата, което винаги е съпроводено с не малък интерес от клиентите и точно поради тази причина днес ще ви представим актуални и красиви спални комплекти от мебелен магазин Венус. Благодарение на новите мебели ще направите спалнята мечтан пристан на спокойствие и релакс, като се фокусирате върху избора на спален комплект – предлагащ всичко необходимо. Дизайните налични във Венус са разнообразни, но това което ще ви грабне от пръв поглед е възможността да получите към комплекта подарък – матрак.

Елегантните и класически мебели ще бъдат чудесна възможност за промяна във визията на спалнята

Мебелите могат да създадат комфортна и привлекателна спалня. В магазин Венус няма ограничение на възможностите, когато става въпрос за обзавеждане. Класическия вид на спалнята означава добавяне на табла за легло и функционални нощни шкафчета. Голямата и удобна табла ви предоставя чудесната възможност да се отпуснете за кратка почивка преди сън, да прочетете книга или да гледате телевизия. Не пренебрегвайте малките, но много удобни нощни шкафчета. С тяхна помощ, всичко нужно е на една ръка разстояние. Дизайнерските мебели предлагани от Венус в цвят тъмно дърво, комбинирани с неутрални тонове обуславят класическия вид в естествен нюанс.

Спален комплект

Спален комплект Сити 7011 – с включен матрак – модел от каталога на Венус:

  • Леглото е изработено с красива и удобна висока табла и повдигащ амортисьорен механизъм;
  • Получавате като подарък удобен матрак в точните размери за леглото;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • Нощните шкафчета са оборудвани с по два броя чекмеджета;
  • Изключително необходим и компактен скрин с три чекмеджета.

Този тип спални комплекти ще ви позволят много лесно да аранжирате една уютна и в същото време много практична спалня. Благодарение на мебелите – вещите и дрехите ви ще са прибрани и стаята ще изглежда винаги изрядно подредена. Ясните изображения на готовите комплекти във Венус ще ви помогна да си я представите предварително.