Един нов иновативен метод за разкрасяване напоследък се превърна в хит сред козметичните процедури. До скоро изкуствени мигли се поставяха чрез цели снопове или импланти, които не гарантираха красив и естествен резултат и освен това имаше и риск да навредят на собствените ви ресници. Сега обаче дамите вече могат да бъдат спокойни, защото налице е новата уникална технология, където поставянето става чрез много професионален похват за имплантиране. Мигла по мигла София, е уникална сама по себе си система за поставяне на удължители, които са изработени от напълно естествени материали. Косъмчетата могат да бъдат изработени или от напълно естествена коприна или от козина на норка.Съществуват и  импланти от синтетичен материал, но за предпочитане са по- горе изброените.мигли 3D-руски обем

Прилепят се косъм по косъм за вашите мигли, като клепачите ви са напълно обезопасени и се избягва допир с тях при изпълнението. Работи се от специалист, който е обучен и сертифициран да прилага тази методика. Внимателно и фино се дезинфекцира мястото на действие със специален тоник,  след което едно по едно се поставят косъмчетата. Лепилото което се използва има много силен прикрепващ ефект и здравина, тъй като е хирургическо. Освен това вие можете да бъдете напълно спокойни защото е  с противоалергични свойства, също така и това ви гарантира  на сто процента безреден начин за сгъстяване на мигли в Бургас. Самата процедура трае между два и три часа най- много. Това зависи и от вас и от вашите собствени ресници – колко точно импланти ще са необходими да се поставят на око, за да бъде постигнат максимален резултат. Обикновено са необходими около 60 косъма на клепач, но както казахме това е много индивидуално. Дължината на миглите също могат да бъдат с размера, който вие желаете, като варират от 6 до 14 мм.

Другия прекрасен избор, който може да направите, е сами да си решите точно с каква форма да бъдат миглите. Едни предпочитат да са по-голяма извивка ,  а други избират по-правата. Специалиста разбира се, също ще ви посъветват кой е най- подходящия вариант за вас , според самата форма на горната част на очите ви. Когато отидете в салона и легнете на удобната маса вие трябва да знаете и да не съмнявате и за миг, че сте попаднали в най- вещите ръце и просто да се наслаждавате и трепетно да очаквате , когато ще настъпи момента да се видите в огледалото и да бъдете изненадани много приятно от ефекта на тази иновативна технология за красиви и неповторими мигли. Трябва да знаете обаче че, след постепенно косъмчетата ще започват да оредяват, заедно със вашите естествени такива, тъй като живота на миглите по начало е много кратък, след това поникват нови на мястото на падналите и именно поради този факт, трябва и известна поддръжка , която ще ви струва около един час време,  един път в месеца, да могат да се допълнят косъмчета и да изглеждате все така фантастично. Ще бъдете и удивени от това, че няма да има никакъв смисъл от употребата на спирала. Миглите ви ще са толкова изразителни и добре подчертани, че можете напълно да забравите за нея.

Няколко важни и лесни за спазване съвета: не мокрете миглите и не ги търкайте прекалено през първите няколко часа след процедурата. Не използвайте евтини и мазни кремове,  както и продукти за разгримиране, които не са на водна основа. Ако все пак решите да слагате спирала, нека тя да бъде специална за този метод на поставяне на мигли.

Е скъпи грации, пригответе се за безброй заслужени комплименти. Ако търсите още информация, можете да я намерите тук.