От десетилетия троянския район се ползва като символика за производство на масивни  и качествени български мебели. Наистина това е класиката в жанра и почитателите на аромата на естествената дървесина в дома си не подценяват избора на продукти, които безспорно са качествени, стабилни, удобни. Едни от най-търсените и купувани са именно трапезните маси  и столове. Със сигурност всеки, който разполага  с достатъчно пространство в дома си би предпочел да избере стабилността и уханието, което тези видове обзавеждане ще внесат с лекота. И ако масата е ясна кат оразмери, форма и функции то се оказва, че повечето клиенти срещат трудности при избора на столове. Затова днес ще ви разкрием основните моменти, при покупката на такива, произведени от фабриките в Троян.

Троянските столове – внесете природата в своя дом

Качество, здравина, стабилност и дълголетие – това са асоциациите, които мнозина правят при споменаването на тези феноменални мебели. Трапезни столове троян наистина заслужават вниманието ни от гледна точка на това, че с тях си осигурявате дълги години изискан интериор, който да е гаранция за уют, естетика и удобство. Но и като всеки друг трапезен модел тук също е важно да се отбележат някои съществени момента, които са от значение за оформяне на картина, достойна и за вашия интериор:

троянски стол
  • Цвят на дървесината. Троянските трапезни столове се изработват от най-висококачествена естествена дървесина. При обработката ѝ се задават различни тоналност и- светли, естествения цвят на дървото или по-тъмни. За да изберете подходящия цвят е важно да имате предвид цвета на масата. Търсете синхрона между елементите за да се получи наистина прекрасна и красива трапезна зона;
  • Дизайн. Дори да е описан като класически има разновидности като форми, фрезования и други, които също е добре да следват визията на останалото обзавеждане в интериора;
  • Размери. По принцип тези мебели са една идея по-големи. Вземете това предвид, защото за разриване на потенциала им се нуждаете от достатъчно пространство.

Многообразие от столове и мебели от Троян можете да откриете в онлайн магазин Мебели Арена.