Ролетки или гаражни врати поръчваме не само за да предпазим автомобила си от кражби и от атмосферни условия, но и за всякакви търговски помещения. Стандартно отваряемите крила не са особено практични, ако например трябва да влезете в гаража си, а навън вали проливен дъжд. От гледна точка на практичност това са едни от съвременните начини да затворите дадено пространство. Гаражните ламелни ролетки се употребяват и като предпазна мярка. Много  магазини, павилиони, заведения имат поставени такива с цел, когато не работят да бъдат максимално защитени от крадци.врати гаражни Бургас

Гаражните врати могат да бъдат изработени от здрави пвц профили или алуминиеви такива. На практика това има мултифункционално приложение като се има предвид факта, че не само ни предпазват от кражби, но са и перфектното решение като изолационна преграда от студ, топлина и други влияния на времето. Гаражните врати се предлагат по индивидуален размер. Ако имате голяма гаражна клетка и искате да я затворите, а при търговците не намирате точния размер то ефективното и разумно решение е да поръчате съобразно параметрите на пространството, което желаете да затворите. Така специалистите ще снемат точните размери и ще бъде изработена врата, която да отговори на зададените параметри.

Освен да изберете какъв да е профила –пвц или алуминий Кипро Бургас дава възможност на своите клиенти да се спрат и на конкретен модел механизъм за отваряне. Ако гаражната врата е в закрито пространство, например търговски център в случая не е нужно да има електронно управление на решетката. След отключването на ватата и лек натиск ламелите се прибират лесно в защитната кутия в най-горната част. Но ако става въпрос за гаражна клетка  непосредствено залепена до къщата или кооперацията Ви то  управлението с дистанционно е повече от необходимо. Ясно е, че ръчното задвижване е по-евтин вариант, но пък по-практичен е този с който отваряте или затваряте врата още докато сте в автомобила си.

Наричат ги гаражни врати, но пък тяхното приложение е толкова разпространено, че можете да ги срещнете навсякъде – търговски помещения, прегради и всякакви такива   , които можете да защитите от посегателства от кражби или пък капризите, с които времето ни атакува. Освен това поставените гаражни врати предотвратяват и влизането на всякакви насекоми, което също е част от предимствата, които ни предоставят. Изработката на гаражни врати освен по размер може да бъде и в предпочитан цвят. Така те ще бъдат като част от фасадата на сградата или на интериора ако са поставени в затворени търговски площи. Заповядайте и изберете подходящата гаражна врата от Кипро Бургас.