Всеки лекар, стоматолог, счетоводител, юрист има документи, които се пазят в архив. Разбира се, ползването на системни програмни продукти на компютъра ви биха могли да свършат тази работа, но освен дигиталните носители на информация има такива, които са на хартия и е желателно да бъдат съхранени за определен период от време. точно за такива документи е важно до осигурите шкафове, в които те да бъдат подредени по съответния ред и да се пазят от повреди като влага, пожар, насекоми.

Ефективните варианти

Има не малко мебели за офиси, които биха ви свършили идеална работа. Дали всички обаче ще гарантират сигурността на важните архиви, които могат да ви потрябват във всеки един момент при данъчна ревизия или друг одит на фирмата или дейността ви? В случая дървените, изработени от МДФ и ПДЧ шкафове не са максимално препоръчителен вариант, тъй като риска от увреждане на архива е в много висока степен.

шкафове

Продуктите, които днес предлагаме да разгледате са архивни шкафове venus.bg, които са изработени от висококачествен метал. Удобствата, които предоставят за вашия бизнес тези шкафове са безспорни и наистина е добре да ги приемете като инвестиция, а не разход за съхраняване на документи, ценности или други важи за работата ви инструменти, апарати и т.нат. Ето и някои от преимуществата на металните архивни шкафове:

  • Не се повреждат;
  • Влагоустойчиви са;
  • Устойчиви са на пожар;
  • Осигуряват високо ниво на защита на документите, които съхранявате в тях;
  • Разполагат със  заключващ се механизъм, което намалява и риска от неправомерна човешка намеса или кражба;
  • Адаптивни са както към помещения, предназначени за офис така и за стаи тип архиви;
  • Изгодни мебели, които не изискват никаква поддръжка.

Venus разполага с разнообразни архивни шкафове като размери. Вариантите с витрина също са идейни, тъй като така ще имате поглед върху това което търсите. Удобство и сигурност за вашите документи, архиви, ценности и всякакви други важни неща, защото защитата, която осигурявате е на изключително високо ниво.