Кое според вас е най-радостното събитие в живота на един човек? – Сватбата? – Или раждането на дете? – Или може би абитуриентския бал…? Кой е този момент, към който се връщате с океан от мили чувства и който никога не бихте забравили?

Със сигурност, всеки от нас, който е преживял поне едно от изброените житейски събития ще се съгласи, че именно тези моменти от живота ни дават повод да се усмихваме с нотки на носталгия, всеки път когато си спомним за тях… И едва ли има някой, който някога би ги забравил!

Тъй като в момента най-актуалната тема сред тинейджърите и техните родители са абитуриентските балове, бихме искали да посветим днешната статия именно на тях… Също така бихме искали да обърнем внимание и на един от най-важните елементи от цялостната подготовка за бала на всяко момче и момиче – официалните дрехи и аксесоари!

Всички момичета са започнали с приготoвленията по случай завършването месеци по-рано… След щателна проверка на магазините за рокли и аксесоари, повечето млади дами са решили с какво ще бъдат облечени още през Февруари. Наред с това, тоалетите предназначени за дългоочаквания 24-ти Май биват неколкократно обличани, редовно преглеждани и дори често сънувани! Да, колкото и да не ви се вярва, всяко едно момиче няма търпение да изглежда за ден като принцеса от някоя приказка и очаква този момент с огромно нетърпение!

48482859931-6246

Колкото до младите господа, те по-скоро се вълнуват повече от това как ще прекарат абитуриентската нощ, или  с каква кола ще отидат до заветния Слънчев бряг! Но не си мислете, че те изобщо не се интересуват от модните тенденции, или пък не ги е грижа как ще изглеждат… Дори напротив – сред младите момчета има и много такива, които са суетни досущ като момичетата, особено когато става въпрос за модерни аксесоари! Всеки един млад представител на силния пол желае да впечатли своите съученици както с лъскав автомобил, така и със стилни аксесоари като марков часовник, или модерни очила… За разлика от дамите, момчетата, които завършват нямат възможността да изглеждат атрактивно посредством красиви бижута като обеци, или колие, затова да заложат на модерен аксесоар като луксозния часовник е ключов фактор за тяхната добра визия!

На всички абитуриенти (момчета и момичета), бихме препоръчали невероятните марки Wainer, Quantum и Exess, които предлагат уникални модели луксозни часовници и които биха допринесли да изглеждат точно както си мечтаят – бляскаво и неотразимо в балната нощ!! Освен елегантен тоалет, с който да изпъкне пред всички останали, всеки един абитуриент трябва да носи и елегантен часовник, подчертаващ неговите стил и атрактивност… Не щадете средства при избора на този вид аксесоар – в живота си ще имате само една бална нощ, а в същото време ще можете да се насладите на вашия луксозен часовник дълго време след това!

Говорейки за аксесоар като часовника, не бихме искали да подминем и младите дами… Да, действително те наблягат предимно на бижутата (гривни, обеци, колиета, пръстени и т.н.), но ако разгледат часовниците които марки Wainer, Quantum и Exess предлагат, ще се уверят че има модели които изглеждат като истинско бижу! Изчистени, нежни и красиви, луксозните часовници на тези три марки биха заместили всяко едно друго украшение изработено от злато, или сребро, а колкото до балната рокля – ще бъдат в пълен унисон с нея!

49096342067-1426

Да бъдеш неотразим в абитуриентската вечер е мечта за всеки един завършващ тинейджър… Този изпълнен с вълнуващи емоции момент от живота е повод за гордост както за абитуриентите, така и за техните родители. Завършването на гимназия белязва един нов етап от живота и отваря една напълно нова страница за тинейджърите, техните майки и бащи. На този ден, всеки един от нас може да се наслади на изпълващата красота, която абитуриентите създават със своите тоалети и усмивки… И дори за вас това събитие да не е личен празник, дори и да не е дошло все още времето да се впуснете в този нов етап от живота, отидете и се насладете на тези красиви младежи, които тепърва ще грабят от живота с пълни шепи!

Несъмнено да бъдеш абитуриент, или да си родител на такъв е невероятно вълнуващо и дори леко стресиращо събитие… Бушуващите емоции свързани с този празничен ден понякога идват дори в повече, заради безпокойството от това дали всичко ще мине добре… Чувствата са смесени, поради факта че вашето дете е вече пораснало и му предстои най-трудния изпит сред всички останали – животът! От своя страна, обаче, абитуриентите очакват с трепет точно това и типично по детски се наслаждават на най-малките и простички неща – тоалетите, аксесоарите и забавленията!

Направете абитуриентската нощ още по-вълнуваща и посрещнете най-важния етап от живота си стилни и красиви. Облечете се така, че да се чувствате наистина специални и не забравяйте за важните аксесоари като луксозния часовник! Той ще бъде нещото, което ще подчертае вашата красота, а след време ще ви напомня за този така важен за вас ден… Вие ще можете да го носите дълги години след деня на завършването, а споменът за тази невероятна нощ ще бъде винаги с вас!

Някои от вас може би ще кажат, че да се харчат големи суми пари заради абитуриентския бал е безсмислено и че тези средства трябва да се вложат в нещо по-смислено и функционално… Донякъде сте прави, но не напълно. Съгласни сме, че, да, вашето момиче може би никога повече няма да облече своята бална рокля, а вашето момче едва ли ще използва своя официален костюм в ежедневието си, но да купите качествен и наистина хубав часовник не само не е безсмислено, а дори е и доста добра инвестиция! Ако заложите на луксозен часовник (дамски, или мъжки), ще се убедите сами, че тази покупка е била доста удачна поради нейната дълга служба и добро качество. Вие като родител няма да бъдете принудени след няколко месеца да купувате отново същия аксесоар, заради неговото ниско качество, или недостатъчната му атрактивност… Не е ли това напълно основателна причина да отделите малко повече средства по случай този така вълнуващ повод?

Мили родители и абитуриенти, не си мислете нито за миг, че скъпия часовник е ненужна вещ, която по никакъв начин не оправдава вложените средства! Направете щастливи вашите деца и им подарете нещо, което наистина би ги зарадвало. Както казахме и по-рано: абитуриентския бал е само един път в живота, но радостните моменти които ви предстоят ще бъдат още много. Посрещнете ги с луксозните часовници на марки Wainer, Quantum и Exess и бъдете винаги уверени в себе си!!

На добър път, абитуриенти – и кой каза…. 1… :))