Ремонта у дома е въпрос на планиране на новата визия на интериора, както и разходите от финансовата страна на въпроса. Днес практиката показва, че едни от най-скъпите мебели купуваме за кухнята. Всъщност разнообразието от цени, на които можем да намерим една кухня се дължи на това, че тя се предлага в многообразни размери, дизайн и допълнителни екстри. За семейството кухнята и оборудването е не просто важно, а необходимо и затова много домакинства инвестират достатъчно средства за да имат такава, която да отговаря на изискванията им за стил, естетика, организация и удобство. Това са водещите акценти, които на практика трябва да предвидите, когато купувате нова кухня.kuhnq-proekt-265x165

Евтин, скъп или компромисен вариант? Въпросът е съществен не само при покупката на кухня, но и всяка друга мебел. В зависимост от финансите , с които разполагаме се простираме и в желанията си, но въпреки всичко тук сме готови да дадем повечко пари, за да имаме възможността да се насладим на изяществото и практичността на тази част от дома си. Моделите кухни могат да бъдат стандартни, модулни, поръчкови, островни и всякакви други. Днес креативността на дизайнерите е не само в това да организират пространството, с което разполагате, но и да предложат един наистина естетичен  и иновативен завършек на жилището в тази му част. Във Варна мебели има много, но единственото място, където можете да поръчате кухня по поръчка и безплатно да ви изработят проект за това, е в магазина на лени стил в гр. Варна.

Стандартните кухни са един от най-евтините варианти. Напоследък намираме оферти, които са изключително евтини и достъпни и всъщност наистина са едно достатъчно качествено и разумно решение за мебелировка тук. За тези с ограничени възможности това не е точно компромисен вариант, а наистина разумен, защото не само , че ще спестят пари, но и получават необходимото като обзавеждане за кухня. Това са мебели, изчистени, без излишни декоративни елементи и екстри. Да, може и да не са толкова красиви като тези с гланцирани повърхности, но са също толкова полезни като тях. Ако търсите естетика и удобство то варианта поръчкова кухня е решението. Тук можете да избирате плоскости, цветове, механизми. Това оскъпява мебелите, но пък получавате най-доброто и пасващо на архитектурата на помещението. Без съмнение варианта поръчка бихме могли да обобщим, че е най-предпочитан. Той е продиктуван не само от това, че можете да изискате конкретна визия, но и самата мебел да бъде поставена спрямо изискванията на стаята.  Модулните елементи са също така практична възможност. Тук отново можете да планирате разходите и по лична преценка да поръчате тези съставни части, които са необходими. Готовите модулни кухни се предлагат обаче в ограничени цветови гами и материали и така както при стандартните такива нямата кой знае какъв избор и въпреки това много домакинства купуват от този вид, тъй като могат да сглобят една практична композиция.