За да се чувствате удобно у дома си трябва мебелите които използвате, да са съобразени с вашите предпочитания и вкус. Хубаво е, че днес в магазините изобилства от всякакво обзавеждане луксозно и по-семпло, което ви дава шанс да променете интериора и да си създадете много комфорт. Мебели ВЕНУС днес ще ви представят холовите ъглови дивани, защото те предоставят различни екстри и са добро решение за оформяне на стилен интериор. Моделите са различни като размер, а това е шанс всеки да намери подходящия за неговия дом.

Какво трябва да притежава модерният и качествен холов ъгъл?

Ако искате да смените дивана и да вземете модел, който да ви предложи наистина много комфорт, е добре да помислите за възможността това да е холовият ъгъл. Тази мебел значително се отличава от класическия дизайн с това, че има практична лежанка. Тази допълнителна част към конструкцията позволява да полегнете в по-удобна поза, докато гледате любимия си филм или четете книга. Щом посрещате гости ще ви е нужно и пространство да ги настаните, а именно холовият ъгъл ще ви осигури по-голямо такова.

Огромното предимство на този вид мека мебел е механизмът за разтягане, чрез който диванът се превръща в легло. Може да го използвате дори като основно, защото е невероятно комфортно и не се изискват специални умения, за да бъде разпънато. Неслучайно функционалните холови ъгли са избирани за квартири, студентски апартаменти и такива с по-малка квадратура. От магазин Венус ви препоръчват да разгледате подробно следния модел. Холен ъгъл Тея – 240+149 см:

ъглов диван
  • „Тея“ представлява луксозен холов диван, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло;
  • притежава функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение.

Стилен и елегантен модел, който ще ви осигури пълен комфорт в дневната и ще направи свободното ви време у дома още по-приятно.

Колко е важна дамаската?

Нормално е при изборът на мека мебел да се обърне по-специално внимание на тапицерията. Тя е основен елемент от артикула и затова е хубаво да е износоустойчива, приятна на допир и да подхожда на интериора във вашия дом. Обърнете внимание какви тоналности преобладават в стаята, за да съчетаете хармонично дивана със заобикалящата го обстановка. Възможно е и той да се отличава като фокусен център, но за тази цел е от значение да сте малко по-смели и да заложите на ярки нюанси.