Помещенията в едно жилище заслужават специално внимание, когато се касае за стилно и съвременно обзавеждане. Има обаче такива, които не остават незабелязани и още с отварянето на вратата гостите ни придобиват ясна представа за това дали сме домошари, дали сме разхвърляни или държим на безупречната педантичност в интериора. Коридора и неговото обзавеждане винаги заслужават специално отношение и независимо дали жилището е с малък или голям коридор трябва да проявим доза креативност за да го оформи не заради това хората, които идват в дома ни да бъдат впечатлени, а заради личното си удовлетворение. Във всеки магазин на мебели се предлагат много различни модели антре за вашия коридор. Малки, модулни, разчупени, големи – безспорно избора е достатъчно разнообразен за да намерите идеалното решение според изискванията и финансовите ви възможности. Има обаче няколко правила, които интериорните дизайнери отчитат като задължителни и е желателно да имате предвид при покупката на ново антре:модерно антре

  • Съобразете се с размера на коридора. В тесен и не толкова просторен коридор не поставяйте гардероб, който да е със свободно отварящи се врати. Моделите, които днес производителите представят са за стилни мини антрета, които или нямат гардероб или той е с механизъм за врати тип плъзгащ. Това определено ще създаде приятно усещане и удобство.
  • Подберете антре за коридора си в светли тонове. Колкото и да не ви се иска да робувате на почистването на мебелите тук в коридора задължително изберете такива нюанси, които да са достатъчно освежи. Това е пространството, което е лишено от дневна светлина(освен ако не живеете в къща), затова коридора трябва да е добре осветен и мебелите да са в нежни тонове, които да придадат повече обем.
  • Всички детайли по антрето трябва да са съобразени с броя на лицата, които ще го използват. Насочете се към функционално и практично антре.много от клиентите избират нещо малко и красиво, но когато започнат да използват антрето в коридора си се оказва, че в него няма място за обувките на всички от домакинството, закачалките са недостатъчни и реално сте купили само красива, но не и функционална мебел.
  • Шкафът за обувки е основен детайл в композицията. Тук бъдете наистина педантични.

Приоритет в едно антре са шкафа за обувки и гардероба. По правило в българския дом не се влиза с мръсни обувки. Тях ги оставяме в коридора, като мярка, която е свързана с хигиената в жилището ни. Основните изисквания към тази мебел свързваме с нейния обем и възможности да поеме колкото се може повече обувки. Практичните шкафове за обувки – мебелен магазин ЛениСтил ще предостави интересни възможности, които да отговорят на вашите потребности. Тук отново размера е определящия фактор. Бъдете креативни. Ако коридора е твърде тесен заложете  на шкаф за обувки, който е по-висок. Така вътрешното му разпределение ще предложи достатъчно място за обувките на всички в дома ви. И още нещо! Влизането в чужд дом показва дали домакините са подредени и обичат да им е организирано. Пръснатите по пода домашни чехли са признак на хаос и немарливост. Не допускайте това да се случва и във вашия коридор. Поставете се на мястото на гостите си и впечатлението ,което създава този безпорядък. Затова, когато избирате шкафа си за обувки не пропускайте да намерите решение и за домашните чехли. Повечето модели разполагат с доста шкафове и така можете да си намерите модел, който да е обособен с отделение за всеки о семейството и един общ, в който да подредите домашните пантофи и чехли. Всъщност шкафовете за обувки могат да бъдат закупени от мебелните магазини  и като отделни елементи, а не в композиция с други елементи. Въпрос на гледна точка, интериорен уют и комфорт е какви мебели за антре ще изберете. Важно е в комбинацията да има всичко необходимо и да можете да постигнете онзи баланс и хармония още с отварянето на входната врата. Поставете огледалото директно на стената или на вратата на гардероба. Използвайте горния плот на шкафа за обувки като поставка за чанти и ключове. Прибавете стил с декоративна ваза или кутия за чадъри. Създайте си неповторимо усещане и желание да се връщате в дома си с усмивка и настроение.

шкаф за обувки

Знаете ли, че с навлизане на технологиите и възможностите а онлайн покупка на мебели стана доста разпространено сред българските потребители. Оказва се, че всеки втори клиент е купувал обзавеждане за дома си от онлайн мебелен магазин. Несравнимото удобство да ползваш тази опция набира скорост и вече не е нужно да губим време в обиколки по мебелните магазини. Само задаваме конкретното търсене и избираме желания модел с доставка до дома си. Антре, спален комплект, единично легло, скрин, диван – реално всичко можем да поръчаме онлайн. Интернет пространството за миг се превръща в огромна платформа за продажба на мебели от различни производители. Намираме това, което търсим без дори да ставаме от стола или фотьойла , на който сме се настанили удобно. Предимството е факт и именно в това се състои идеята на развиването на търговията във виртуалното пространство. Получаваме милиони стоки, хиляди възможности за достъп до магазини и само с един клик имаме възможност да ги притежаваме. Търсите ново антре или шкаф за обувки, но имате съмнения за това на кой модел да акцентирате? Потърсете в онлайн мебелен магазин ЛениСтил и открийте най-добрата възможност. Лесно, бързо и изгодно! Това е мисията на производителите с традиции и опит. Физическите магазини ни позволяват да се докоснем до реалните предложения в търговската мрежа, но ако искате да заложите на още по-сигурен и разнообразен модел се доверете на ЛениСтил-качество без компромис.

Мебелния сектор е доста развит не само в световен мащаб, но и у нас. Много мебелни фирми осъзнаха, че за да поддържат интереса на своите клиенти е важно да им предоставят практични и изгодни условия за поръчка. И тъй като времето е пари винаги първо проверявайте в онлайн магазините, преди да тръгнете да се лутате в морето от предложения. Доверете се на форми с опит и традиции в мебелното производство. Така няма да има неприятни изненади, ако изберете да поръчате ново обзавеждане от онлайн магазин за мебели.