Когато става въпрос за онлайн поръчки по Интернет, първото нещо което питаме е дали доставката е бърза и до колко дни можем да я очакваме. Според това какъв отговор ще получим, планираме и дали да поръчаме желаната стока. Понякога, времето през което ще чакаме не ни устройва и се принуждаваме да търсим други алтернативи.
Ако например поръчваме зимно яке в началото на Ноември, можем да си позволим да почакаме дори един месец. Но ако сме решили да купуваме цветя онлайн, тогава не само месец, а и два дни биха ни били много! В този случай, се обръщаме към някой цветарски магазин, който прави бързи доставки и за който сме сигурни че няма да ни „мота“ прекалено дълго… Тъй като изненадата, която сме планирали трябва да е „изпипана“ от край до край, да заложим на доверен доставчик на цветя е от съществено значение!

букет цветя с козметикаЕжедневието в големите градове е наистина натовaрено. Понякога дори една обикновена доставка на пица отнема много време и се чудим защо изобщо ни трябваше да поръчваме храна по Интернет! Какво остава тогава за цветята? До колко време те могат да бъдат изпратени и има ли гаранция, че ще пристигнат в уречения ден и час?
Най-често, изпращаме букет на някоя дама, която има рожден ден, имен ден, или пък чества годишнина от нещо. Според конкретния повод, вземаме решение къде и как тя да получи букета си. Ако адресът се намира в някой голям град като Варна, може би ще би ще трябва да почакаме повечко, или не? Коя фирма за цветя да изберем, за да сме 100% сигурни, че нашата изненада ще се осъществи?
Ако не сте чували за цветарски бутик Тиаре и вълшебствата, които правят с цветя, значи е време да опитате от тяхната магия! Всяко едно цвете би могло да се превърне от обикновено растение в необикновено произведение на изкуството. А правилното съчетание с други цветя и подходяща опаковка ще накара всеки един получател на букета да желае той да бъде вечно зелен!
Магазин Тиаре извършва доставка на цветя Варна – морската столица на България и може би едно от най-красивите места в страната ни. В повечето случаи тя се прави на следващия ден след приемането на заявката, но ако държите да изненадате някой още на деня, магазинът предлага и експресна доставка, за която разбира се се доплаща. По този начин, вие ще сте сигурни че каквото и да решите, ще имате и подходящо решение под ръка. Защото освен със своите уникални продукти, студио Тиаре е известно и с бързината на работа и доставки!