Гардеробът е онази мебел, която присъства в дома ни навсякъде, където се нуждаем от място за прибиране на домашен текстил, облекла и други вещи. Разбира се, един домакинство не се задоволява само с един гардероб. Тази мебел е в спалнята, стаята на децата и дори в антрето. Именно необходимостта от достатъчно добре защитено място, което да организира хаоса у дома е гардеробът във всичките му разновидности. Наподобяващ кутия с не малък обем е много важно как ще бъде разпределено вътрешното пространство на тази част от обзавеждането ни. Най-разпространени са вариантите с две крила. Това е така не само заради по-адаптивния им размер, но и поради това, че са достатъчни като обем да подредят достатъчно вещи. Разнообразието от двукрилни модели гардероби можете да разгледате в сайта на българския производител ЛениСтил http://mebelilenistyle.com/спални/гардероби/двукрилни-гардероби  .City 381_1300px_Flat_bez sing-300x220

Практични и удобни двукрилните гардероби са подходящо решение не само да дома ни. Срещаме ги на работното място, в хотела, в лекарския кабинет. Естествено стила и размера им се отличава, но реално той е такъв какъвто е и стила на мебелираното пространство. Богатия избор от видове гардероби несъмнено е предимство, от което всеки клиент може да се възползва стига да посети и избере подходящия модел с две крила.  По отношение на вътрешното оформление на двукрилния гардероб вариантите са наистина не малко. Удобството, което изтъкват клиентите на тази мебел е това, че рафтовете могат да бъдат поставени на различно разстояние един от друг, което реално дава възможност да се подреждат вещи с различна големина. Наличието на лост за закачалки е друг важен аксесоар, който е задължителен компонент от конструкцията на гардероба. Всеки има облекла, които за да бъдат в състояние, готово за употреба следва да се поставят на закачалки. Затова лоста е особено важен елемент във всеки един гардероб, който е предназначен за съхранение на текстил.

Малки, големи, с две или повече крила гардеробите са онази мебел, чието предназначение не подлежи на никакъв коментар. Те а необходимост и всеки който обзавежда ново жилище е наясно , че да организацията и подредбата е нужно да избере възможно най-добрия вариант, който да удовлетворява домакинството. Затова ЛениСтил се погрижи да своите потребители и създаде най-голямото разнообразие от мебели, които да бъдат разумното и практично решение за обзавеждане. Стилни, здрави и функционални именно тези мебели се оказват най-полезните в дома ни. С няколко клика можете да поръчате и вашият нов гардероб с две крила. Изберете със стандартно отваряне или плъзгащ се механизъм. За всеки вкус добричкия производител ще предложи висококачествено решение на супер цена.