Има ужасно много хора, които просто обожават да пътешестват. Всяка една свободна минута за тях е равносилна за прекрасна възможност да избягат от градската суета и да посетят някое уединено и красиво място. Тези хора са различни. За тях щастието се измерва в броя полети, или броя почивки, които да успели да осъществят. За тях дори самото пътуване е щастие и му се наслаждават с цялото си сърце и душа!

велико търново

Нека сега поговорим за почивките в България, които много хора предпочитат пред тези в чужбина. Нашата страна безспорно е една от най-живописните в цяла Европа, като в нашата мила родина, можем да се насладим както на красива крайбрежна ивица, така и на спиращи дъха планини, които ни пренасят в друг свят. Хора от цял свят прекосяват хиляди километри, само за да се докоснат до уникалната природа в България, а ние самите сякаш не й се наслаждаваме така, както трябва. Дали защото сме свикнали с нея, или защото имаме приключенски дух и искаме да се докоснем до чужди култури и светове, не се впечатляваме особено при вида на някоя от Българските планини и старинни градове…

Това не трябва да е така! Ако вземем за пример град Велико Търново и красотата, която той крие, определено мнението ни ще се промени генерално. Може би скоро не се отбивали до този магнетичен град и ако това е така, незабавно стегнете куфара си и се отправете на едно незабравимо приключение с цялото си семейство… Във Велико Търново ще можете да се насладите на изобилие от красота и чар, които градът излъчва. Там ще можете да отседнете и в някои от страхотните хотели велико търново, като един от най-добрите по наше мнение, това е хотел Царевец. Там ще можете да се настаните в различни по вид стаи, всяка една от които модерно оборудвани, също както и в крак с модните тенденции при интериора. В хотел Царевец, Велико Търново ще имате шанса и да се насладите на перфектно клиентско обслужване, също както и да се възползвате от многото допълнителни екскурзии, които биха били полезни на много хора, в определени ситуации. Като например това да Ви бъде огладен тоалета, който искате да облечете вечерта по случай специална вечеря с любимия човек. Или пък да си наемете кола, с която да обиколите града и да се насладите на всички забележителности в град Велико Търново. Хотелът не е основната предпоставка за пълноценна почивка, но е също толкова важен, колкото и удобния транспорт, или пък местата, които ще видите. Хотел Царевец Ви очаква!