Отоплението е сред някои от основните приоритети за едно домакинство. Вероятно не са малко онези от вас,  които търсят рентабилност, икономичност и висок КПД по време на зимния сезон. Наясно сме, че с електрическата енергия нещата не стоят в най-рентабилната скала и именно поради това днес ще представим изпитан и доста иновативен метод, който се приема невероятно положително от домакинствата, с възможност за използване на камини на твърдо гориво. Ако си мислите, че печките на дърва и пелети са отживелица то действително няма да оспорим това. Но има съвсем модернизиран алтернативен модел за отопление, при което се изгражда инсталация от стоманено котле за парно, използват се соларни системи, камини и много други. Не са малко фирмите, които предлагат такива продукти, но селекцията показва, че действително едни от най-добрите и качествени решения се предлагат от https://www.balkanenergy.bg.

За ефективно и безопасно отопление

Balkanenergy е компания, основана през 2012 година. Въпреки не толкова дългогодишната си история екипа може да се похвали с утвърдени успехи и висок пазарен дял на предлаганите продукти. идеята, която е заложена от младия екип от професионалисти е да се намери адекватно и икономично, както и екологично отопление за домакинствата. А съгласете се, че това са основни показатели, които биха били достатъчно основателни в моменти, в които е важно да се заложи на практично и правилно за домакинството решение.

А отоплението е перо, което е от значение за ежемесечните разходи на българските семейства. Да се осигури добра температура, оптимална за всяко помещение през зимния период е мотивиращ акцент, който ще ви накара да се запознаете с ефективните и икономични решения, предоставени от balkanenergy. Освен като критерии, които се залагат като основни за избор на уреди и системи, които изключително рентабилни за постигане на ефективно отопление българската компания предоставя на своите клиенти:

 • Възможност за ниски отоплителни разходи през зимата;
 • Доставка и монтаж на отоплителни котли и инсталации;
 • Отлично качество на достъпна цена;
 • Транспорт до дома;
 • Гъвкави схеми на плащане;
 • Гаранционни срокове и поддръжка;
 • Безопасно отопление, което многократно ще надхвърли очакванията ви.
професионално отопленине

Вероятно сте чували, че така както отопляват камините на дърва, пелети и други възобновяеми източници е невъзможно да се постигне с климатик или друг електрически уред. Уюта и комфорта, който си гарантирате с продуктите от каталога на петричката компания няма аналог. Действително ще се изненадате от многобройните доволни клиенти, които заменят стандартните печки на дърва и въглища със стоманени модерни и иновативни котли, които определено са връх в технологиите и супер адаптивни към съвременния интериор на дома ви.

Предимства на качественото отопление

Balkanenergy залагат на изпитани  и проверени модели стоманени котли на дърва и въглища, чиято основна мисия е да осигурят безопасно, ефективно и качествено отопление за студените зимни месеци. В каталога на компанията ще забележите доста модели, което на практика може да ви обърка в това да изберете подходящия вариант. Всъщност не е нужно да се превръщате в експерт за да си осигурите приятна топлина. Задайте въпросите си на квалифицирани специалисти и ангажирайте оглед на жилището, за което желаете да закупите котел и да инсталирате система за отопление. Само така ще има положителни резултати, ниски енергийни разходи и 100 % удовлетвореност. Balkanenergy залага на изделиля, които са изключително здрави и с дълъг живот на експлоатационни показатели. Едни от най-добрите и привличащи вниманието на клиентите са:

 • Стоманени котли на дърва и въглища;
 • Пелетни камини;
 • Димоотводи;
 • Соларни системи;
 • Радиатори и много други.

Каталога на balkanenergy предоставя не една, а множество възможности за икономично и безопасно отопление, с което дома ви винаги ще бъде добре отоплен, приятен и изпълнен с уют. Фокусирайте се и вие върху тип инсталации и продукти, което се отличават със своята екологичност, икономичност и високо качество.