През определен период от време е необходимо да подменяме матрака на който спим, защото този артикул се износва и вече не предлага необходимия комфорт. Както много добре знаете сънят е важна част от нашето ежедневие и отговаря за здравето ни което прави покупката на подобен артикул задължителна и много отговорна. Препоръчваме ви съвременните еднолицеви матраци, защото те са изработени изключително прецизно от добри материали и ще ви предоставят необходимото удобство на много достъпна цена. Виж цените в каталога на Venus.bg. Хубаво е характеристиките на отделните модели да бъдат представени на клиентите преди да направят финалния си избор.

Защо да купим еднолицев матрак

Този тип модели в момента набират популярност, защото са изработени изключително внимателно от много надеждни и устойчиви материали. Вижте цените на които може да намерите различните варианти. Те са изключително достъпни за всеки, а да не забравяме, че този вид еднолицеви матраци притежаваъ вградена подматрачна рамка. Това, че няма да я купувате отделно ви спестява още средства. Тези модели не могат да се обръщат от всички страни, но спокойно може да ги завъртате в позиция глава – крака, което ще позволи да се износват по-равномерно. Вижте цените, които ще ви изненадат приятно. Venus.bg ви препоръчва следния вариант. Еднолицев матрак Favourite Nova:

матрак фаворит нова
  • Еднолицев матрак, които се характеризира със стил и качество;
  • Пружините играят също главна роля  и придават приятен уют по време на сън;
  • 7 зони с пружинен пакет мултипокет, полиуретанова пяна, дървена рамка;
  • Безшумен слой, висококачествен текстил TED Balancе с антистатично третиране(2.9%BAMBOO /26.4%COT 70.7%PES), мемори пяна, нетъкан текстил;
  • Вижте цената – от 407 лв.

Прекрасен модел, който ще ви позволи да се отпуснете по време на сън и да се насладите на комфорта, който ви предоставя. Вижте цените на всички варианти.

Поддръжката на тялото по време на сън е важен фактор

Всеки човек има лични критерии за това какъв вид еднолицев матрак ще му бъде най-удобен. Обърнете внимание на характеристиката за твърдост, защото от нея зависи до голяма степен вашия комфорт. Моделите могат да бъдат твърди, средно твърди или меки. От огромно значение е начина по който спите през нощта по гръб, по корем или настрани както и теглото ви. Ако се страхувате да не сгрешите по-добре вземете средно твърд модел, който е подходящ когато човек сменя позата си по време на сън. Вижте цените на различните модели. Хората с някакъв вид гръбначни проблеми могат да се доверят на твърдите еднолицеви модели, като най-добра опция. Разгледайте внимателно всички предложения в каталога и преценете кое е подходящо за вас. Вижте цените актуални към момента.