Коледа е най-светлият християнски празник, обичан от всички семейства. Още преди неговото наближаване хората започват да се вълнуват и да избират различни украшения, лампички и декорации. Освен да украсите коледната елха е важно да помислите още за атмосферата в дома и разбира се за трапезата, около която ще се съберете, за да се повеселите. Препоръчваме ви да разгледате актуалните модели коледни покривки – https://movi.bg/koleda/koledni-pokrivki. Масата подредена за коледния обяд или вечеря се различава много от останалите по аранжировката и цветовете, които се използват. Помислете дори за най-дребния детайл и зарадвайте близките и семейството си със специална визия в духа на празника.

Защо е важно да използваме оригинална коледна покривка за събитието?

Във всеки дом има специална празнична покривка, която поставяте на масата точно за Коледа. Винаги може да изберете нов модел, който да разнообрази обстановката и да я направи още по-интересна и оригинална. Обикновено тези артикули са по-шарени с различни коледни мотиви като елхи, елени, снежинки, дядо Коледа и други.

коледна маса

Много често използваните цветове са бяло, червено и зелено, но напоследък стават популярни златистото и сребристото като преобладаващи нюанси. Съчетайте покривката, която ще използвате с приборите и съдовете за хранене, поставете и друга декорация, за да изглежда всичко още по празнично и красиво. Различните изделия, които откривате в онлайн магазин MOVI.BG са стилни и елегантни, изработени от качествени материали. Има варианти за всеки вкус, затова не пропускайте възможността да се сдобиете с нещо ново и интересно за тазгодишния празник.

Какви нови модели ще намерим в търговската мрежа?

Всеки има различни предпочитания относно материи и цветове на текстилните изделия. Ако организирате парти с приятели, е по-добре да използвате коледна покривка мушама, която ще създаде настроение, но няма как да бъде повредена, защото не задържа петна.

Тя е подходяща по време на купони, където хората се забавляват и рядко внимават за това, дали няма да разсипят нещо по масата. По луксозните и качествени модели се използват за семейните обеди и вечери, защото тогава се прекарва повече време около трапезата и атмосферата трябва да е уютна и елегантна. Предлагаме ви да обърнете внимание на новите модели коледни покривки налични онлайн:

  • правоъгълен модел за маса 150х250 – класически артикул, който най-често се поръчва от хората. Изработена е от полиестер, качествена и здрава с различни весели празнични мотиви. Не бива да се притеснявате, че ще се изцапа по време на хранене, защото материята позволява лесно да бъде почистена;
  • квадратна мушама за маса 137х183 – винаги при покупката на подобно изделие, трябва да се съобразите с размерите и формата на масата, за да намерите най-подходящия модел. Насочете се към цветове, които ви допадат и ще подхождат на останалата аранжировка, която сте предвидили;
  • коледна покривка кръгла 140 см – кръглите маси също са много популярни и изключително подходящи за сервиране на празничния обяд или вечеря. Те създават по-голям уют и декорирани с елегантна покривка ще  изглеждат перфектно;
  • коледна постелка за елха кръгла с дупка – предлагат се и специални изделия, които се поставят в основата на елхата, за да прикрият стойката. Вече няма да се чудите как да украсите тази зона, защото имате красива декорация с дупка в средата за стъблото на елхата.

Разнообразието е впечатляващо и всеки ще намери модел, който отговаря на неговите изисквания. Внимателно разгледайте цветовете и мотивите, които са изобразени на коледните покривки, за да съвпаднат с украсата на елхата и на помещението като цяло. Колкото по-шарено и богато украсите масата, толкова по-празнично ще изглежда тя и ще достави удоволствие на всички ваши близки.

Има ли правила за избор на коледна покривка?

Вероятно имате да правите много покупки за предстоящите празници и не искате да губите време и да избирате всичко прекалено бавно. Ето защо ви препоръчваме да следвате ясни правила, когато търсите покривка:

  • съобразете се с формата на масата – това е важен фактор, когато купувате подобно изделие, затова внимателно четете характеристиките представени от производителя;
  • важни са размерите – много внимавайте при определяне на точния размер, защото е важно празничната маса да бъде елегантна и красива, а затова дължината на покривката е от ключово значение;
  • поинтересувайте се от материала на изработка – определете материала от който предпочитате да бъде артикулът. Това може да е полиестер, памук, винил, лен или нещо друго;
  • изберете конкретна декорация – мотивите, които ще са изобразени както и преобладаващите цветове влияят на вашата идея за украса, затова се съобразете и с този аспект от въпроса;
  • търсете качество на достъпна цена – онлайн в каталога на MOVI.BG ще откриете перфектни предложения на разумни цени, които ще ви допаднат като качество и дизайн.

Вземете под внимание всички критерии изброени до момента и много бързо ще намерите изделие, което да направи празниците красиви и стилни.

Откъде да купим качествен продукт на достъпна цена?

Покупките за украсата на коледната маса могат да бъдат направени поне няколко месеца преди празниците. Това е възможно, благодарение на онлайн магазините, които са приготвили за вас най-новите и актуални модели. Всички артикули са красиви и ще допринесат много за украсата на вашето жилище. Пазарувайте на спокойствие без да напускате дома си и се възползвайте от редовните промоции и намаления.