Някои от вещите в нашия дом са отговорни пряко за здравето ни и трябва да бъдат купувани внимателно и разумно. Подобен артикул естествено е матракът на който спим. Ако той е достатъчно удобен и ергономичен ще се чувстваме отпочинали и няма да имаме никакви схващания и болежки сутрин. Важно е да се намери правилния размер, който идеално да пасва на леглото за което го купуваме. Венус матрак 120/190 е чудесен пример за това как можем да оборудваме легло Приста. Винаги е добре да знаем малко повече за артикулите, които поръчваме и затова днес ще поговорим именно за модерните матраци 120/190.

Какви са основните разлики между еднолицевите и двулицевите модели

Най-важното нещо което би трябвало да решите когато Ви предстои подобна покупка е дали да вземете еднолицев или двулицев модел 120/190. Това би могло да зависи от вида на леглото с което разполагате, от вашите лични предпочитания или от бюджета ви. Определено двулицевите варианти са по-скъпи, тъй като могат да бъдат използвани от всичките си страни и в направата им са вложени едни от най-добрите материали. За тях също така трябва да купите допълнителна рамка с която да ги монтирате на леглото. Еднолицевите модели 120/190 също са качествени и комфортни, но имат по-кратък експлоатационен живот. Не могат да се използват от всички страни, но голям тяхно преимущество е наличието на рамка която е фабрично монтирана. Важно разбира се е да уцелите и размера, който ви е необходим 120/190.

До каква степен твърдостта влияе на комфорта

В зависимост от позата в която спите и вашето телосложение трябва да изберете твърдостта на матрака 120/190. Болшинството от хората сменят позата си по време на сън и това предполага покупката на средно твърд модел. Ако обаче имате някакви проблеми с опорно-двигателния апарат ви препоръчваме потвърдите варианти, които ще осигурят и по-добра опора. Венус ви представя перфектен модел. Двулицев матрак Termal Visco:

термален матрак
  • „Termal Visco“ е луксозен двулицев матрак 120/190, който ще Ви предостави несравним комфорт, благодарение на комбинацията от два вида висококачествена Eliocel и мемори пяна;
  • Той има лятна и зимна страна;
  • Лятната страна е с триизмерна дишаща материя, която подпомага за прохлада през лятото;
  • Зимната страна е от велурен плат за повече топлина.

Висококачествен продукт, който ще ви донеса истински комфорт. Не се колебайте да поръчате артикул, който се грижи за здравето и добрия ви сън. Винаги трябва да следите за това кога старият матрак е вече за смяна и да не изчаквате много с покупката.