Търговията с бързооборотни стоки е привлекателна за предприемачите, които искат бърза възвращаемост на вложените в този бизнес средства. Практиката обаче показва, че не всеки има потенциала да се справи успешно с тази дейност и не са редки случаите на фалит след определен период. Това се дължи най вече на неправилен мениджмънт и нелоялно отношение към клиентите. За да си експерт, да работиш и да се развиваш в този бранш е важно да си гъвкав, да спазваш договорените срокове и да си конкурентен въз основа на предлаганите продукти като цена и качество. На думи звучи изключително лесно постижимо, но всъщност се изисква строга организация, екип от професионалисти и управленски умения. Затова фирмата, която днес ще представим има богата история и се ползва с изключително доверие сред своите партньори и клиенти – Загора Груп БГ.търговия

Основните приоритети на фирмата е се създаде стегната и добра логистика. Това е в основата на коректното спазване на сроковете и изпълнението на поръчките от клиенти.  За да се постигне това е определящо да се създаде професионален екип, който да е безкомпромисен в изпълнението на поставените задачи. Затова  в отдел логистика на бързооборотни стоки от Загора Груп БГ работят хора, които са високоотговорни и не допускат елементарни грешки по отношение на доставките и тяхното навременно изпълнение.

Именно това е основната причина много начинаещи предприемачи да губят почва под краката си. Да се намери баланса с доставките и да се координират действията на логистиката е един съществен критерии, по който клиентите и партньорите ви оценя. Ако тенденциозно не спазвате уговорените срокове и не можете да извърши навреме доставките на бързооборотните стоки то вашите партньори търпят загуби и със сигурност скоро ще ви сменят с друг доставчик. Ето това не се допуска от логистиката на Загора Груп БГ, защото времето е основна цел и мисия за служителите.  За да разчиташ на доверие и да имаш висок имидж като отговорен и надежден доставчик е въпрос на екипна работа, в която всеки един служител изпълнява своите задължения така, че веригата да работи в непрекъснат цикъл. От приемането на заявката до предаването ѝ към отдел логистика се работи с изградена система, която гарантира навременно изпълнение и достигане на бързооборотните стоки до крайния клиент в максимално кратки срокове.

Загора Груп БГ е опитен търговец и много търговски обекти разчитат да получат навреме своята стока. Затова фирмата се ползва с добра репутация и години наред е водещ дистрибутор на бързооборотни стоки в Южна България. Доверете се на опита и изберете за свой надежден партньор Загора Груп БГ!