От известно време се забелязва тенденцията хората да мебелират жилищата си с артикули характерни за екзотичните страни. Далечният Изток и ориента винаги са привличали европейците със своята пищност и екзотика. Поради тази причина и дизайнерите се стараят да предложат най-доброто съчетание на този стил в различни комбинации. Венус Ориенталски спални са прекрасен пример за това как можем лесно да променим облика в стаята за сън. Елементите в златисто могат да присъстват във всяка стая, но особено подходящи са те са за спалнята.

С какво ще ви привлекат ориенталските спални комплекти Венус

Скъпите метали и камъни са свързани най-вече с Изтока и ориенталските интериори. Именно в такива интериори златото изглежда на мястото си. Спалните в магазин Венус го доказват със своите богати форми и луксозни декорации. Всяка мебел в комплекта стои точно на мястото си и създава цялостната визия на този така интригуващ дизайн. Срещат се и преобладаващо бели луксозни артикули, които със своите размери придават аристократизъм на стаята. В ориенталските спални задължителна мебел е тоалетката. Тя е символ на престиж за една дама и със сигурност е необходима. Притежава красиви огледала, чекмеджета и разбира се практична табуретка. Дизайнерите обичат ярките акценти, когато създават интериор. Центърът на спалнята разбира се е обширното легло – при него се откроява красивата декоративна табла. В ориенталския стил на обзавеждане важна роля играят и огледалата. Забележете в комплектите на Венус колко осезаемо присъстват те с красиви рамки и подходяща големина.

Луксозен спален комплект

Луксозен спален комплект Double G – Черно / Златно от Венус:

  • Изработено от висококачествени материали;
  • Моделът включва: легло с табла;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати;
  • Огледало;
  • Лостове два броя и четири броя рафтове;
  • Нощни шкафчета;
  • Скрин с чекмеджета и огледало.

Всеки заслужава да почива в стая изпълнена с качествени мебели и екзотична атмосфера. Комплектите от тази серия ще ви накарат да се чувствате фантастично.