Изборът на обзавеждане за една от любимите ни стаи в която си почиваме и се приготвяме за излизане, трябва да бъде направен прецизно и внимателно. Спалнята е интимно място в което не каним външни хора и затова интериорът ѝ може изцяло да отговаря на вкуса ни. Мебелите, които са необходими в това помещение не са малко, и ако започнем да ги избираме един по едни, ще ни отнеме много време и няма да сме сигурни, че всеки от тях ще си подхожда напълно. Ето защо ви препоръчваме готовите комплекти за спалня на Мебели Венус. В каталога на онлайн магазина ще откриете прекрасни оферти и качествено изработени артикули.

Защо да изберем готов мебелен комплект

Винаги е препоръчително да се възползваме от по лесния и бърз начин когато се налага да декорираме дадено помещение в жилището. Спалнята ще стане много по-уютна и стилна, ако купим мебелите в комплект който е съчетан от производителя и всички компоненти в него са от една продуктова гама. В комплектите за спалня не е пропуснато абсолютно нищо и ще се насладим наистина на комфортно ежедневие като използваме най-важните мебели. Във всички комбинации присъства леглото, нощните шкафчета, гардероб и понякога скрин. Така ще бъдем перфектно настанени за сън и ще има къде да съхраняваме личните си вещи и дрехи. Венус ви предлага примерен модел. Спален комплект Модена с LED осветление – Дъб вотан/Сив диамант/Еко кожа сив диамант:

спален комплект
  • „Модена“ представлява комплект за обзавеждане на спалня, който се състои легло, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • Тапицирана табла, амортисьорен повдигащ механизъм за матрак, който Ви дава достъп до подматрачното пространство;
  • Две нощни шкафчета с LED RGB осветление, управляващо се с дистанционно;
  • Гардеробът е с плъзгащи врати и огледала, много рафтове и лост за закачалки за дрехи;
  • Допълнително може да закупите скрин с 4 чекмеджета и огледало.

Елегантна комбинация, която ще допълни перфектно визията на помещението. Подарете си удобство като предпочетете някоя от офертите на онлайн магазина.

Съвременни функционалности и тяхната роля

Мебелите, които купуваме днес са изключително модерни и снабдени с множество механизми които ги правят отличен избор за ежедневието. С помощта на повдигащ амортисьор използваме пространството под леглото, а то е достатъчно голямо за да съхраняваме много вещи и сезонни дрехи. Всеки един артикул от спалния комплект е прецизно изработен като добавка получаваме и интересно LED осветление за по романтична атмосфера. Плъзгащите врати на гардеробите са функционални, тъй като спестяват място и придават стил на тази голяма мебел.