Щом държим на това у дома си да се чувстваме удобно и комфортно, трябва да сме заобиколени от качествени и функционални мебели. Освен това е важно да имаме добър и здравословен сън, за който е отговорен матракът в спалнята. Когато трябва да избирате нов се чувствате затруднени, тъй като тази покупка не се прави толкова често и моделите търпят доста промени. Матраци ще намерите в каталога на Venus.bg. Възможностите тук са страшно много и ще намерите модели на едни от най-добрите производители. Всички те са направени по нови технологии с подходящите материали, за да ви осигурят пълен релакс докато си почивате и спите.

Как ще намерим най-подходящия модел?

Има определени фактори, които влияят на избора ни и е добре да помислим за тях предварително. Важно е да решим еднолицев или двулицев модел искаме да притежаваме. Размерите също са основен момент, защото новият модел трябва да подхожда напълно на формата на леглото. Изберете внимателно предварително и обърнете внимание дали спалнята не е конкретно произведена за някой от вариантите матраци.

Всеки човек има предпочитания на каква твърдост да спи, затова обърнете специално внимание на тази характеристика. Еднолицевите и двулицевите матраци, които откривате онлайн са изработени във вариант – мек, твърд и средно твърд.

По-голямата част от потребителите залагат на средно твърдите и твърдите матраци, тъй като те осигуряват по-добра поддръжка на тялото и предпазват от болки в гърба и кръста. В сайта на Venus.bg може да разгледате много варианти, днес ще ви предложим един конкретен. Двулицев артикул Корал 20см:

  • двулицев модел „Корал“ 20см е с по-висока плътност и твърдост спрямо другите;
  • сърцевината е изградена от повторно вулканизирани пенолатекови частици, горният и долният слой е от монолитен пенолатекс;
  • разполага с два калъфа;
  • външният е изработен от немско трипластово трико и е с цип, за по-лесно почистване;
  • осигурява антибактериална и антиалергична среда да сън;
  • препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка.

Добре изработен модел представящ редица допълнителни екстри, благодарение на които ще се чувствате перфектно настанени в спалнята.

Защо да инвестираме в подходящ топ матрак?

Много специалисти ще ви препоръчат да се снабдите с такъв вид артикул, защото е много полезен и функционален. Може да го използвате в спалнята, за да си създадете още комфорт и да предпазите новия си матрак или пък да го поставите на разтегателния диван. Цената никак не е висока и освен това е лесен за транспортиране. Навсякъде където отидете ще спите добре настанени и на меко. Топ продуктите се изработват също от качествени материали, запазващи формата на тялото по време на сън.