Когато дойде момента да избираме мека мебел за всекидневната вълнението е голямо, защото това е любимата стая на цялото семейство. Диванът е онова място на което всеки, който седне иска да усети спокойствие и уют. Той трябва да бъде мек и комфортен, да предоставя достатъчно пространство за всички и да бъде с красив дизайн, за да подхожда на интериора в помещението. Перфектният ъглов диван за хол ще бъде наистина правилната мебел, която ще ви предостави всичко търсено. С един такъв модерен и удобен артикул, вашият хол ще бъде притегателен център за всички в семейството.

Материалите от които се произвеждат ъгловите дивани са от голямо значение

Щом търсим артикул като ъгловия диван, то задължително трябва да обърнем внимание и на материалите от които той е направен. Тази мебел е една от обемистите в дома и съответно нейната конструкция е необходимо да бъде максимално здрава и устойчива. Гаранционният срок на продуктите обикновено е няколко години и през този период независимо от ежедневното натоварване и използване на различните функционалности, той трябва да остане непокътнат. Висококачествените модели, които ще откриете в онлайн магазин Bestmebel.bg са изключително устойчиви благодарение на това, че основата им е направена от естествена дървесина. В останалата част от конструкцията се влагат MDF и ПДЧ плоскости, мек дунапрен или пружинен пакет като всичко е тапицирано с красиви и стилни дамаски. Точно тапицерията е това, което може да изберете сами и да направите ъгловия диван по ваш вкус.

Предимствата на ъгловия диван за хол

Тези модели се отличават от останалата мека мебел с това, че са изключително удобни, защото притежават и лежанка. Обърнете внимание на няколко основни предимства:

ъглов диван
  • Адаптивни са – перфектно оползотворяват пространството в хола, като могат да бъдат поставени залепени до стената и в ъгъла. Така не пречат на преминаването, а в същото време оформят един чудесен кът за почивка. Могат да бъдат поставени и в средата на голяма стая, като разделителна граница между две зони с различна функционалност;
  • Практични – достатъчно голямата площ на ъгловия диван за хол ви позволява да се настаните удобно пред телевизора цялото семейство, и да се насладите на любимия си филм. Лежанката от своя страна е мястото на което бихте могли да полегнете и да отпочинете по-активно. Този вид мека мебел е снабдена с механизъм за разтягане, което бързо го превръща в спалня. Удобна функция, ако апартаментът е малък или ако имате гости с преспиване;
  • Дизайн – красивият дизайн допълва интериора на хола. Възможността да избирате и е перфектна, защото така ще откриете правилния цвят за вас, както и дали искате кожен или текстилен модел.

Това е идеалната мека мебел за всеки един хол, ако заложите на нея сами ще се уверите в положителните ѝ качества.

Практични решения с помощта на ъгловия диван

Ако изберете да поръчате такъв модел, ще получите много повече от просто една мебел за хола. Артикулът ви предоставя разнообразни функционалности:

  • Ракла – под седалката се крие голяма и удобна ракла, която ще ви позволи да подреждате различни вещи там;
  •  Релакс механизъм – съвременните модели са толкова прецизно изработени, че вече можете да повдигате краката си за да отпочивате, както и да настройвате облегалките така, че врата ви да бъде в най-удобната позиция;
  • Функция сън – с едно движение разтягате ъгловия диван и превръщате хола в уютна спалня. Семействата с по-малки апартаменти могат да използват тази функция ежедневно. Тя може да се ползва и когато ви идват неочаквани гости с преспиване.

Преимуществата които имат ъгловите мебели за хол са много и точно поради това са толкова предпочитани от клиентите. Моделите в онлайн магазин Bestmebel.bg са перфектно изработени и ще ви донесат много удобство и комфорт.