Забелязва се една закономерност, при която хората обръщат най-голямо внимание на интериора на дневната. Останалите помещения в жилището също се нуждаят от вашето внимание, когато оформяте интериора. Една от най-пренебрегваните зони е входната, затова днес ще поговорим малко повече за мебелите тук. Виж повече на Venus.bg за актуалните шкафове за обувки. Тези поставки са задължителен елемент при оформяне на красиво входно антре. Имат както практическа, така и декоративна стойност, затова се старайте да подберете нещо красиво и функционално.

С какви характеристики ни изненадват модерните шкафове?

Преди години тези мебели бяха еднотипни и това е причината, хората да не се фокусираха толкова върху техният избор. Сега имате многообразие от дизайни и стилове, размери и форми, които правят шкафа за обувки една много интересна и предпочитана мебел. Вижте повече за характерното обзавеждане в онлайн каталога. В специализираните магазин ще откриете луксозни, дизайнерски модели, чрез които коридорът би станал едно по-привлекателно и уютно място. Модерните шкафове за обувки се характеризират с наличието на повече пространство за подредба, както и с някои функционални механизми.

Вижте повече за екстрите и изберете шкаф за обувки, който ще ви бъде удобен. Повече няма да чувате неприятно тракане и скърцане на чекмеджета и вратички, защото те се използват безшумно, благодарение на специален механизъм. В каталога на Venus.bg вижте повече подробности за изделията, които са предпочитани от потребителите днес. Тук ще ви представим следния пример. Гардероб Сити 4043 – Дъб дакота / Бяло гладко:

шкаф с огледало
  • „Сити 4043“ представлява гардероб, оборудван с огледална врата. Вижте повече снимки в галерията;
  • изтеглящ се лост и рафтове;
  • моделът е с вместимост от 2 до 3 чифта обувки;
  • вратата може да се монтира с ляво или дясно отваряне;
  • гардеробът се изработва от ЛПДЧ 16 мм.

Практичен шкаф с възможност да подреждате повече неща. Вижте повече и за другите дизайни, за да откриете най-модерният и актуален вариант.

По какви правила да изберем обзавеждането за коридора?

Ще се справите много лесно със задачата, ако предварително измерите свободното пространство в коридора. Определете конкретна зона в близост до вратата, където ще поставите шкафа. Съобразете неговия дизайн с интериора на помещението. Ако останалите мебели са в светла гама спокойно може да поръчате дори и бяла поставка, която е изключително актуална в момента.

Основната задача е да хармонизирате всички мебели и да създадете една приятна обстановка, която ще ви предразположи. Капацитетът на избрания артикул трябва да е достатъчно голям, за да побере всичките ви обувки и да не остават обувки навън. Вижте повече за актуалните оферти в сайта.