Всяка година модните тенденции се менят. Понякога ни се струва, че не можем да насмогнем с всички новости, които световният моден подиум ни налага и се чувстваме дори и изморени от непрекъснатото обновяване на гардероба си – все пак, не всеки може да си позволи да прави това непрестанно!

Модата е доста променлива по отношение на дрехите и аксесоарите. Ако днес е модерно да се носят очила с котешка форма, то утре ще са на мода всеизвестните слънчеви очила авиатор. Ако миналата година е било супер актуално да се носи червено, то тази примерно ще е модерно бялото… Всичко това е една непрестанна модна въртележка, която може да ни завърти главата със своята бърза скорост и динамичност! Вие обичате ли предизвикателствата и динамичния моден свят?

Споменахме очилата като пример за бързоменящата се мода… Ако сте им почитатели, със сигурност бихте се съгласили, че те са изключително носени от жени и мъже и не рядко дори и от деца! – Все пак те взимат пример именно от нас, нали?

49554512725-5892

Слънчевите очила Авиатор са едни от най-актуалните за този сезон. Всъщност, те са на пазара от няколко години, като така и не са излезли все още от мода! Тъй като те са подходящи за мъже и за жени (унисекс), тяхната мода не отминава и дори от година на година те стават все по модерни и модерни. Очилата Авиатор имат доста изчистени линии и доста пъти не би могло да се различи кои за дамски и кои мъжки… Именно и това е и най-голямото има предимство – могат да се носят и от двата пола!

Слънчевите очила Авиатор са взаимствани от миналото, както може би вече знаете. Те са били като емблемата на американската авиация, а техните функция и предназначение са били просто да предпазват очите на пилотите и нищо повече… Нито са били моден аксесоар, нито пък са се носили и от дамите. – Интересно нали :).

С течение на годините, слънчевите очила Авиатор са станали нещо повече от аксесоар, който да предпазва нечии очи от вятъра или други метеорологични явления. Те са станали неизменна част от визията както на нежния пол, така и на силния. Носени са от много известни личности, като освен като Авиатор са познати и като очила бъбрек – интересна асоциация, която хората правят при вида на този вид очила :).

Както и да ги наречем, очилата Авиатор са супер модерни и ще продължават да бъдат актуални още дълго време. Те могат да се носят както от хора, които залагат на елегантния стил на обличане, така и от хора които си падат по-скоро по спортната визия. С каквито и дрехи да ги съчетаете обаче, очилата Авиатор ще стоят страхотно, защото те далеч не са задължаващи и биха подхождали на всякакви тоалети!