Днес търговската мрежа изобилства от различни функционални предложения, които са създадени специално да улеснят клиента и да спестят от времето му. Тази тенденция най-ясно се забелязва в мебелните сайтове, където може да обзаведете дома си бързо и лесно. Предложенията за готови комплекти са сред най-желаните, защото имат редица преимущества. 1001 идеи  за спални комплекти от Мебели Венус ви очакват в продуктовия каталог. Моделите са разнообразни и всеки ще открие подходящ за своя вкус. Към всеки артикул има богат снимков материал, за да си представите съответното обзавеждане инсталирано във вашето жилище.

Как да открием точния спален комплект

Не бива да се притеснявате и плашите от голямото разнообразие, защото то е налично само за ваше улеснение. Разнообразният избор винаги трябва да бъде смятан за плюс когато търсим мебели. Освен различни стилове, цветове и функционалности може да избирате и между различни мебелни комбинации. Големите спални комплекти обикновено съдържат всички ключови елементи – легло, нощни шкафчета, гардероб, скрин огледало, а понякога и тоалетка. Не всички семейства обаче разполагат с толкова пространство в което да инсталират артикулите, затова има и предложения включващи легло и нощни шкафчета или скрин, легло и шкафчета. Разгледайте идеите за декорация от онлайн магазин Венус и обновете интериора с нещо ново и практично. Луксозен спален комплект Peonia 160/190 – Бял:

спален комплект пеония
  • Луксозен комплект „Peonia“ ще Ви предостави всичко необходимо за Вашата спалня;
  • Моделът е съставен от изцяло тапицирано легло с две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • Гардероб с две плъзгащи врати и огледало;
  • Скрин с четири чекмеджета и огледало;
  • „Peonia“ се изработва от висококачествено ПДЧ 16 мм, гарантиращо здравина стабилност.

Моделът прави впечатление с красивите декоративни елементи върху гардероба, нощните шкафчета и скрина. Луксозното легло е изцяло тапицирано с което се постига елегантен и луксозен ефект.

Механизми и модерни функционалности

Съвременните мебели не са само привлекателни външно, но също така притежават допълнителни механизми, които ги правят изключително практични и лесни за употреба. Повдигащите амортисьори на леглата дават възможност да използвате подматрачното пространство като място за съхранение на сезонни дрехи, спално бельо и други вещи. Все по-често се монтират огледала към вратичките на гардероба. Това допълнение ви дава шанс да се огледате преди да излезете, а също оптически увеличава пространството в стаята. Чекмеджетата и шкафовете се отварят безшумна и гладко с помощта на механизми с което употребата им става истинско удоволствие. Разгледайте всички идеи за спални комплекти в продуктовия каталог и не пропускайте възможността да обновите дома си и да го направите по-красив и модерен.