Като основен фактор, отговарящ за нашето здраве и почивка сънят е този , за който трябва сами да се погрижим. Намирането на най-удобното легло може а се превърне в предизвикателства, с което да не можем дами да се справим. Затова предлагаме да се възползвате от комфорта на тапицирани легла, които са стилни, модерни и добре се адаптират към всеки стил на обзавеждане.  Не само визуалният ефект, който предизвикват прави тези легла едни от най-ликвидните на пазара с мебели. При тях удобството, практичността и елегантния дизайн са достатъчно мотивиращи за да се превърнат в причина да ги искате в дома си.Aruba-300x220

  • Удобство и комфорт : тук размерите на тапицираните легла не са толкова важни. Всъщност ние избираме такива, които ще са подходящи за дадената стая и дали ще предпочетем тапицирано единично или двойно легло не е от голямо значение, защото и при двата вида ще се насладите на приятни усещания. Случвало се е при стандартните дървени легла неволно да се стига до наранявания, в следствие на твърдите конструктивни елементи на легло. Ри тапицираните модели всяка част е грижливо облечена първо с мека ата или дунапрен, а след това декорирана с външната тапицерия. Всичката тази мекота няма как при използването да бъде дискомфортна и неудобно.
  • Практичността на тапицираните легла не е величина, която ползвателите не оценяват. Тук вариантите са няколко и отново личните предпочитания на клиентите са основен фактор за това кои да бъдат избрани. Предложенията на ЛениСтил са модерни тапицирани модели, които са с повдигаща се подматрачна рамка. Това действие може да се извърши с помощта на механизъм от ново поколение, за който не са необходими прекалено много сила и енергия за да бъде изправена рамката и да можете да използвате подматрачното пространство като дрешник. Освен с повдигане друг вид функционални тапицирани легла са тези с чекмеджета, които са поставени отново под матрака. Тук можете да организирате свободната площ и дори да прибирате бельо и обемни дрехи. Спестяването на място и използването на тази част от леглото като скрин или гардероб е много практично при малки спални помещения.
  • Що се отнася до дизайна и визията на тапицираните легла всъщност не са нужни никакви описания. Всеки клиент съвсем основателно избира този модел, защото по-красиво изглеждащ креват наистина няма да намери. Във всичките си различни форми – кръгли, елипсовидни, квадратни и стандартни правоъгълни тези легла привличат вниманието със своя изискан и впечатляващ вид. Достойни да бъдат използвани и от хората с най-големи претенции тапицираните легла са в очакване да ги внесете в спалнята си.