Диваните с ъглова форма, които ще откриете в търговската мрежа не се ограничават само и единствено с това да бъдат използвани в хол или всекидневна. Богат асортимент от възможности предлагат от https://www.mebeliarena.bg/ за модели, които са минималистични и лесно приспособими в трапезни и кухненски зони. Мини ъгловите дивани са една чудесна алтернатива за обзавеждане на кът за хранене, който се отличава с идеално удобство, естетичност и функционалност. По какво кухненските се отличават от холните ще ви разкажем в днешната публикация.

Лесно намиращи мястото си в малки пространства

Сигурно си мислите, че не е много лесно да се справите с организацията на трапезарията, тъй като в ограничено пространство трябва да се постараете да обзаведете практична кухня и освен това да ви остане място за кът за хранене. Тъй като столовете не винаги са достатъчно компактни като размери, а освен това осигуряват ограничен брой места за сядане то не е за подценяване идеята за обзавеждане с кухненски ъгъл.

За разлика от големите холни Г-образни модели трапезните ъгли се характеризират с компактните си размери, а това от своя страна им позволява:

  • Да се внедрят в малки пространства;
  • Да гарантират перфектна организация в интериора;
  • Да предоставят повече места за сядане;
  • Интегрират се във всеки свободен ъгъл.

Реално те не заемат повече площ от стандартни четири стола, но предвид формата и размерите си могат да осигурят както площ за сядане така и за сън, тъй като разполагат с лежанка и разтегателен механизъм.

Гарантирано функционални

Ългов диван

Те са прекрасни мини решения, с които можете да се справите идеално с обзавеждането на своята трапезария. Несъмнено ще ви служат подобаващо и всеки у дома ще остане удовлетворен от това, което ще получи. Функциалността на кухненските дивани е очевидна и не е трудно да се фокусирате върху главните акценти, които са характерни за тях. Те по нищо не отстъпват на големите стандартни холни модели, тъй като разполагат с:

  • Лесен за трансформиране в легло механизъм, което е подходящо за спане на двама души;
  • Ракла, която е позиционирана под лежанката за прибиране на спално бельо и друг багаж;
  • Лежанка, на която можете да се настаните за да си починете след работа или други домакински задачи, които са ви поизморили;
  • Лесна поддръжка благодарение на това, че този тип мебел е изработена от устойчиви на натоварване материали, включително и дамаска.

В каталога на магазин Арена ви очакват интересни идеи за организиране на трапезарията с диван, който по нищо не отстъпка като качество и функционалност на моделите, които обичайно използваме в хола или всекидневната.