Българските купувачи на автомобили втора ръка предпочитат внос от Германия поради няколко причини. Като  се има предвид това, че немските търговци непрекъснато осъществяват контрол по отношение на това какви са автомобилите, които се предлагат в автокъщите и задължително е необходим сертификат от независима организация то ето ви главната причина да се търсят коли, които да бъдат внесени именно Германия. Сигурно си  мислите, че да си купите читав и сигурен автомобил от Германия ще се наложи да хванете първия самолет и да обиколите множеството автокъщи в страната. Ако знаете добре немски това би било  наистина едно правилно решение, но тъй като практиката показва, че повечето българи предпочита да учат английски, а не немски то ето, че наистина бихте срещнали сериозни затруднения с комуникацията. Безспорно това е препятствие, но не бива а се отказвате от посещаването на автокъщи Германия само защото не сте полиглоти. Има друг вариант и той е да се свържете с професионалистите по внос на автомобили втора ръка Капитол.автокъщи

Фирмата разполага с два утвърдени автосалона в страната, а в края на 2018 година отвори врати и автокъща в Германия, която да предлага на българските клиенти качествени и добри употребявани превозни средства. Капитол си партнира с утвърдени и коректни дилъри. Това гарантира на клиентите наличието на богат избор от леки и тежкотоварни превозни средства, от които да подберат онзи, който е най-подходящ за нуждите им.

А автокъщи в Германия и у нас има страшно много. Дали обаче сте готови да се доверите на търговци, чиято единствена мисия е да ви пробута превозно средство уж изгодно и качествено? Незнанието и непознаването на този вид търговия определено води до грешки, които се допускат от неопитните купувачи. Не говорим за това да се превърнете в някакъв експерт в търговията в коли втора ръка, а да се запознаете с основните правила, които да дадат шанс да си купите наистина читаво превозно средство. А идеята на автосалони Капитол е именно да намери правилното решение и за вас като представи възможностите за превозни средства, които да ползвате години наред. Затова основно автомобилите в автокъщите на Капитол са внос от Германия като идеята е наистина де се осигурят такива превозни средства, които са максимално качествени, поддържани и в добро техническо състояние. Ако направите един бърз преглед на превозните средства в сайта на Капитал ще забележите , че става въпрос за автопарк от едно доста високо ниво. Именно в това е причината много клиенти да се доверяват на търговеца, тъй като колите са сравнително на малко километри и по-нови. И поради това, че са внос от автокъщи от Германия това пък от своя страна гарантира със сертификат, че колата  е проверена и изправна. Ако не намирате това, което търсите в автосалоните във Варна и София имате още една опция-внос на кола по поръчка. Идеята е наистина да потърсите онова превозно средство, което на 100 % да отговори на нуждите и потребностите ви като комфорт, визия, екстри, а също така и цена.  В автосалоните в Германия има доста интересни предложения и от Капитол ще съдействат за намирането на кола, която напълно да покрива вашите критерии.

Днес вноса на коли у нас реално предлага страшно много възможности. Евтини коли можете да намерите навсякъде, но въпросът е в това какво търсите и дали сте готови да направите добра сделка. Доверявайте се само на такива търговци, които имат изграден канал за внос на автомобили от Германия и освен това разполагат с добри партньорски отношения с колегите си от Германия. А Капитол предоставя още едно предимство и то е свързано с факта, че компанията разполага с автокъща, която е на територията на Германия и може да предостави многообразие от варианти за коли на доста дори цени.