Най –голям брой автокъще в страната са локализирани в София. всеки, който желае да се сдобие с ново превозно средство втора ръка първо прави оглед по сайтовете на софийските автокъщи. Когато сме изправени пред предизвикателството да си купим по-новичка кола не гледаме тя да е с приятен и любим цвят, а в основата на търсенето са техническите ѝ показатели. Съвета на експерти по продажби на употребявани коли е да не се впускате в импулсивни и емоционални действия, които в следствие могат да се оказват неблагоприятни за джоба ви. Ето защо  в днешната публикация ще ви дадем няколко основни насоки към това как да изберете подходящата автокъща София и как да разпознаете читавата кола от тази с потенциални дефекти.автокъща

Наясно сте, че на пазара има доста недобросъвестни предприемачи, които печелят пари на гърба на заблудения купувач. Само един бърз анализ на автокъщите в София ще покаже, че едва ли не тук се предлагат почти нови коли и то на най-ниски цени. Ролята ви като потенциален клиент е да направите подбор измежду автосалоните и автокъщите, които търгуват с употребявани автомобили. Обърнете внимание първо на техните сайтове, начина им на структуриране и описание на превозните средства, които се продават. Ако съдържанието е просто за отбиване на номера и има само снимки без дори елементарно обяснение за това какво се предлага е време да преминете към следващия търгове. Описания от рода на „без забележки“, „като нова“, „обслужена“ и т-нат също не бива да приемате за чиста монета. За да привлекат интереса на клиентите търговците от автокъщите са склонни да преувеличат по отношение на изразените суперлативи за продаваните коли. Ако все пак решите да направите оглед и да посетите автокъщата в София на съответния подаден в страницата адрес дори има много голяма вероятност да се изненадате от това, което ще видите. Лъскавите коли от снимките просто ще са изчезнали.

А задължителния оглед и тест драйв са повече от препоръчителни. Ако пък имате и познат механик и познавач на автомобили също не бива да пропускате да ползвате услугите му. С  професионална помощ определено ще можете да получите информация за състоянието на возилото под капака, а не само за това, което виждате с просто око. Автокъщи в София има колкото искате. Седмица и дори две няма да ви стигнат за да обиколите всички и да се запознаете отблизо с предложенията им. Затова ето ви малко препоръки. Набележете такива, които се ползват с добра репутация и наистина си струва да отделите време за оглед и тест драйв. Не гледайте цените, те не са реални и със сигурност при качествено водени преговори имате шанс да вземете дори от утвърдени автокъщи кола на изгодна цена. Първоначално се съсредоточете върху това каква марка предпочитате, колко като възраст да е колата и на какви километри пробег е. Посетете за оглед няколко коли и задължително ги огледайте на външен вид, купе и състояние под капака. Покарайте автомобила и дори преминете през няколко дупки и неравности. Само така ще можете да усетите дали по колата има нещо нередно. Много купувачи дори изискват от автокъщите да направят и независим технически преглед, който да установи дали пък евентуално няма някакъв сериозен технически проблем. сериозните и отговорни търговци в бизнеса няма да възроптаят на това ви желание и изискване особено ако са напълно наясно каква стока продават.

Ако се чудите от къде да започнете ви каним да направите връзка с една от водещите автокъщи в София. Капитол е име, което  утвърдено на пазара и определено има с какво да привлече вниманието ни. Разбора на предложенията показва, че тук кола по-стара от десет години трудно ще откриете. Освен това професионални и компетентни консултанти ще ви дадат съвет по отношение на това кое от превозните средства в автосалона наистина си заслужват.