Хубавото слънчево време предразполага да прекарваме все повече време на открито. В търсене на правилно оптимизиране на пространството на голямата тераса, с която разполагаме ни приканва да помислим за такова обзавеждане, което винаги да е в готовност да ни приеме с широко отворени обятия. Да изберете градински мебели не е решение, което би отнело непосилни средства като инвестиция. Градински мебели, които да използвате като оборудване за балкон или тераса ще осъзнаете, че са най-правилното изхарчени пари.

Удобство и релакс на балкона

За да изберете подходящите градински мебели и за вашата тераса е важно да се съобразите със следените технически показатели:

  • Квадратура на балкона;
  • Използвате ли простор за пране;
  • Имате ли цветя на балкона;
  • Какви други аксесоари освен градинските мебели ще трябва да закупите – чадър, декорация и т.нат.
мебели

Отговорите на тези въпроси ще ви отведат до мебели, които да са правилни като размер и дизайн. Има още няколко съществени акцента, които биха били приемливи и ще повишат функционалното използване на мебелите. Все пак обзавеждате балкон, което предполага, че мебелите е желателно да са максимално компактни. Затова специалистите при екстериорно обзавеждане препоръчват да избирата сгъваеми мебели. Така ако имате други неща, които да вършите на терасата спокойно можете да приберете мебелите в един от ъглите и да ползвате свободното пространство както намерите за добре. Освен това и от гледна точка на съхранение през зимата също е важно мебелите да могат да редуцират размерите си.

Лесно преносими, леки, удобни – градинските мебели можете да ползвате както на терасата така и на къмпиг или пикник със семейството. Сгъваемите лесно се побират в багажника на колата, така че наистина по никакъв начин няма да се затрудните в търсене на мебели за отмора и релакс. Най-добрите и иновативни решения ви очакват в каталога на МебелиАрена – възползвайте се от тях още сега!