Поддържането и запазването на нормално функциониращата сърдечно-съдова система е от ключова важност за нашето здраве и физическо съществуване. Какво влияние върху нея може да окаже хранителната добавка Omega 3-6-9 1000 мг 100 дражета от Now Foods? Кой трябва да я приема и защо?

Ревю на Omega 3-6-9 от Now Foods

Много хора смятат мазнините за вредни, особено ако искат да отслабнат и са на строга диета, която изобщо не ги включва. Това обаче трябва да важи само за наситените мазнини, но не и за есенциалните. Именно това е продуктът, който Ви осигурява здравословните и полезни есенциални мастни киселини. Този продукт спомага за лесното и бързо синтезиране на мастноразтворимите витамини.

Приемът на Omega 3-6-9 1000 мг 100 дражета от Now Foods ще допринесе още за:

  • намалява вероятността от развитие на атеросклероза;
  • намалява хипертонията и кръвните съсиреци;
  • подобрява метаболитните процеси.

След кратко проучване от наша страна относно мнението на потребителите за Omega 3-6-9 1000 мг 100 дражета от Now Foods стана ясно, че голям процент от тях са доволни от нейния прием. Потребителите забелязват повишаване на енергичността и жизнеността. Работещите под висок стрес хора твърдят, че една седмица след приема на Omega 3-6-9 1000 мг 100 дражета са значително по-малко раздразнителни.

За кого е подходящ

На първо място, омега 3-6-9 мастните киселини 1000 мг 100 дражета трябва да се вземат от хората, желаещи да отслабнат, защото продуктът подобрява обмяната на веществата и изгарянето на мазнините.

За културистите, които товарят тялото си с голям стрес по време на физически тренировки. Omega 3-6-9 1000 мг 100 дражета ще помогне за по-бързото и ефективно възстановяване на организма и мускулите. Позволява също сърдечно-съдовата система да е по-издръжлива по време на силовите и кардио тренировки.

Задължително трябва да се приема и за поддържане на нервните влакна и кръвоносните съдове. Спортистите често тренират много интензивно, повишавайки кръвното налягане, а тази формула ще го контролира в нормалните граници за да не се товари сърцето.

Като цяло, продуктът може да се приема дори и от здрави хора, които искат да поддържат организма си в балансирано здравословно състояние. Това сега е изключително лесно, с високо качество и на достъпна цена от специализираните онлайн магазини в страната. Някои от тях, като HealthStore например, работят съвместно със самия бранд и зареждат продуктите си от тях, което гарантира естествено и здравословно съдържание.