Интериорът който ще организираме в дневната зона винаги е бил важен, защото това е място използвано от цялото семейство. Тук посрещаме и своите гости, затова мебелите трябва да бъдат избрани разумно и да отговарят на определени критерии. Дори да сме били фокусирани в откриването на удобен и голям диван или пък практична секция не бива да пропускаме мебел като холната масичка, която оформя цялостната визия на помещението и го прави естетически завършено. Нови интересни модели ви очакват в каталога на магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Разгледайте ги внимателно и научете подробности за техните характеристики и начинът им на изработка.

Как да изберем подходяща холна масичка

Много хора определят този артикул като чисто декоративен, но това не е точно така. Замислете се колко много неща поставяте върху плота на холната мебел и каква безценна роля има тя във вашето ежедневие. Не са малко хората които обичат да похапват пред телевизора, и ако няма къде да оставите таблата с храната ще бъде изключително неудобно.

Моделите които се предлагат са в най-различна форма и размер в зависимост от вашите очаквания и предпочитания. Интериорните специалисти ще ви посъветват да комбинирате холната маса с дивана, защото те се поставят в близост един до друг. Обикновено се казва, че височината на малката мебел трябва да е леко по ниска от седалката на дивана. Ако обаче често сервирате храни и напитки тук може да избягате от това правило и да купите по-висок модел. Venus.bg предлага следната идея. Елипсовидна холна мебел Elips – черен мрамор/орех:

маса
  • „Elips“ е елипсовидна холна маса, с изчистен дизайн;
  • Подходяща за обзавеждането на Вашата всекидневна;
  • Плотът е изработен от МДФ, крака от бук масив.

Впечатление при този модел прави качествената изработка като вложените материали са изключително добре подбрани и ви гарантират стабилност и здравина.

Защо да изберем помощни масички

Ако искате да направите интериора малко по-различен и раздвижен ви препоръчваме да обърнете внимание и на помощните модели. Те бързо добиха популярност, защото са много удобни и практични. Съставени са от два или три различни по размер елемента, които могат да се прибират един под друг. Това прави самата мебел мобилна и невероятно удобна.

Когато не я използвате тя не пречи в стаята, а щом поставяте нещо върху плота или сервирате може да разположите отделните части в различни кътове от помещението. Може да бъде премествана и в други стаи без проблем. Артикулите се отличават с красива и естетична декорация, която може да бъде лесно комбинирана с интериора и други детайли от него.